Limburgse Testdagen nu al een succes

De Limburgse Testdagen van de KNWU zijn pas net begonnen, maar zijn nu al een groot succes. Vanwege het grote aantal aanmeldingen is besloten de testdagen op te splitsen in 3 blokken van 3 dagen.

Maar liefst 110 nieuwelingen en junioren (mannen en vrouwen) uit heel Nederland hebben zich aangemeld voor de Limburgse Testdagen met de Sportzone Limburg als uitvalsbasis. 

Limburgse Testdagen
De Limburgse Testdagen zijn de opvolger van de voormalige RAP dagen in de Ardennen. Tijdens de Limburgse Testdagen worden krijgen de renners trainingsvormen in de Limburgse heuvels, workshops over blessurepreventie, voeding en trainingsopbouw, is er sprinttraining op het Tom Dumoulin Bike Park en is er core stabilitiy training. Tenslotte is er nog de test op de Camerig. De uitvalsbasis is het Watersley Sports & Talentpark in Sittard. De Limburgse Testdagen maken deel uit van de Limburg Cycling Academy. 

Tour de France Roadbook 2018

13 juni 2018 - Binnenkort is het zo ver! Het grootste wielerevenement ter wereld gaat weer van start. Wil jij ook perfect op de hoogte zijn van de routes van alle 21... Lees meer »

Oproep: Versterking gezocht

22 mei 2018 - Met Sabrina Stultiens, Bryony van Velzen, Kylie Waterreus en Kirsten Peetoom hebben we enkele mooie Limburgse uithangborden binnen het dameswielrennen... Lees meer »

Vaals goes Hammer

17 mei 2018 - Eenmalig en daarom uniek, de Avondetappe in Vaals op 1 juni. Om 20.30 uur geeft Mart Smeets het startschot van zijn alom geroemde wielershow “De... Lees meer »