2e editie Limburgse Testdagen

In de zomervakantie organiseert de KNWU samen met Limburg Cycling alweer voor de tweede keer de KNWU Limburgse Testdagen voor 2e-jaars nieuwelingen (m/v) en 1e -jaars junioren (m/v) voor wielrenners en mountainbikers.

Toon je talent
De Limburgse Testdagen zijn bedoeld om je talent te laten zien. Ook kunnen de coaches jou in deze week beter leren kennen. Tijdens deze dagen worden er diverse testen afgenomen, leer je allerlei trainingsvormen en -technieken én wordt er aandacht besteed aan trainingsleer, mentale vaardigheden en voeding.

De KNWU Limburgse Testdagen worden georganiseerd op de volgende data:

  • 9 juli tot en met 11 juli (mountainbike én race)*
  • 16 juli tot en met 18 juli
  • 23 juli tot en met 25 juli

* Mountainbikers kunnen zich uitsluitend voor de eerste week aanmelden.

Je kan bij inschrijving een voorkeursweek aangeven. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen maken de coaches een planning.

Overnachting op basis van volpension
We verblijven tijdens de Testdagen in Sports & Talentpark Watersley (Watersley 1, 6132 KA Sittard (shortstay). De eigen bijdrage hiervoor is € 100,- per persoon. Hierin zitten 2 overnachtingen en het is op basis van volpension en onder begeleiding van KNWU gekwalificeerde trainers.

Aanmelden
Lijkt het je leuk om mee te doen aan deze Testdagen? Schrijf je dan uiterlijk vóór vrijdag 7 juni 2019 in via https://www.knwu.nl/nieuws/toon-je-talent-tijdens-de-knwu-limburgse-testdagen. De coaches maken uit de inschrijvingen een selectie. Als je geselecteerd bent, krijg je voor vrijdag 14 juni per e-mail een uitnodiging met daarin de benodigde informatie.

 

 

Wielersport monitor 2020

08 april 2020 - Buiten bewegen is, nu sportfaciliteiten gesloten zijn, voor veel mensen het alternatief om te sporten. We gaan sportief fietsen en trekken eropuit met... Lees meer »

Wielerdocu op L1

03 april 2020 - De Hel van het Mergelland, heet tegenwoordig Volta Limburg Classic, maar is al sinds 1973 een begrip in de wielersport, een klassieker door de... Lees meer »