6e nieuwsbrief Limburg Cycling

De 6e nieuwsbrief in 2017 van Limburg Cycling is onlangs verstuurd bomvol nieuws over de Limburgse wielersport. Niet gezien of gekregen?

Lees hem dan via de volgende link: https://limburg-cycling.email-provider.nl/web/3mjjli7as2/dhqnqwq8gz

Deze keer aandacht voor:

Tom Dumoulin, Sabrina Stultiens, Crosstrainingen district Limburg, Euro Cycling XP,  KNWU soigneur opleiding, NTFU Mountainbike, MTB route St Pietersberg, de Toma Cycles Cup, Filmpje Politie Echt ism Omloop Echt-Susteren,  Adelante Challenge en Chasse Patate, Terugblik op de Boels Ladies Tour met Annemiek van Vleuten van ORICA-SCOTT, fandag van Wout Poels en het NK MTB met Wcl Bergklimmers, Offroad Cycling Sittard-Geleen, MTB Baarlo en Bart Brentjens. 

In de toekomst de nieuwsbrief ook rechtstreeks ontvangen? Aanmelden kan via www.limburgcycling.com/nieuwsbrief/

Twee nieuwe wielergemeenten!

01 maart 2018 - Deze week zijn de gemeenten Bergen en Peel en Maas ook toegetreden tot de lijst met officiële Limburgse Wielergemeenten. In totaal zijn er daarmee... Lees meer »

Kaderdag Wieleracademie

20 februari 2018 - Op zondag 25 maart 2018 organiseert de Wieleracademie de Kaderdag op Papendal. Verschillende experts in en buiten wielerland zijn aan het woord en... Lees meer »

De Muur on Tour WK Editie!

23 januari 2018 - Valkenburg deint mee op de magneet die cyclocross heet. 3 en 4 februari: twee volle dagen strijd om de regenboogtruien voor junioren, vrouwen,... Lees meer »