Aangepast wielrennen op Megaland

Megaland in Landgraaf stond op 21 juli in het teken van wielrennen. Meer dan honderd wielrenners stonden aan de start van de eerste trainingswedstrijd van dit seizoen. Kippenvelmoment voor de wielerliefhebbers en de organisatoren van TWC Maaslandster Zuid-Limburg!

Voor het eerst was er ook aangepast wielrennen op Megaland. Naast de fietsers en buddy’s van KoraalGroep waren, cliënten van Radar en een leerling van Jan Baptist van de partij bij de opening van het wielerseizoen. De wielertrainers Albert van der Leeuw en Roger Franssen van TWC Maaslandster Zuid-Limburg hadden een parcours uitgezet. De eerste reactie van een sporter was ‘dat gaat me niet lukken’. Door de enthousiaste manier van lesgeven van Roger wisten de wielrenners hun beperking te overwinnen.

Pinkpop held Jan Smeets was speciaal naar Megaland gekomen om het team van Only Friends te ontmoeten. Met interesse luisterde hij naar de gedachte ‘je bent goed zoals je bent’. Jan keek naar zijn wandelstok, waarop onze voorzitter Mariëlle Houben reageerde: ‘Jan bij ons ben je met of zonder wandelstok altijd welkom’.

Gratis proeflessen
Volgende week dinsdag 28 juli is er weer wielrennen op Megaland. De wielrenners van KoraalGroep zijn weer van de partij. Wil je ook komen kijken of komen fietsen? Elke dinsdag trainen we onder deskundige begeleiding van Roger Franssen en Albert van der Leeuw van 18.30 uur tot 19.30 uur op Megaland. Maak gebruik van de 3 gratis  proeflessen.

Je kunt ook contact opnemen met Albert van der Leeuw, 06 21592464 of albert.leeuw@spam-protecthome.nl of via info@spam-protectonlyfriendslimburg.nl

Rabobank Liberation Ride

24 juli 2020 - Ben jij die Uber coole Mountainbiker en BMX-er die graag eens over hindernissen wil racen? Neem dan deel aan de eerste editie van de Rabobank... Lees meer »

Ladies Only - Pro Training

15 juli 2020 - Op 29 juli organiseert Limburg Cycling op het Tom Dumoulin Bike Park een Ladies Only - Pro Training die wordt verzorgd door meerdere rensters van Team... Lees meer »