Ad Wijnands "LEEF JE DROOM"

Voormalig profwielrenner en jeugd trainer geeft op 18 november een openhartige presentatie over zijn wielercarrière en zijn strijd tegen kanker. Deze inspirerende avond wordt gehouden in de nieuwe entree van Helwig Timmerfabriek die tevens wordt onthuld.

Kaarten 10 Euro per stuk T.B.V. KWF Kankerbestrijding incl. welkomstdrankje zijn te bestellen via www.stichtingwielerbaangeleen.com/sprekertribune/ Locatie: Helwig Kozijnen - Tomeikerweg 101 Geleen. Start : 19:30 uur Finish: 22:00 uur

Twee nieuwe wielergemeenten!

01 maart 2018 - Deze week zijn de gemeenten Bergen en Peel en Maas ook toegetreden tot de lijst met officiële Limburgse Wielergemeenten. In totaal zijn er daarmee... Lees meer »

Kaderdag Wieleracademie

20 februari 2018 - Op zondag 25 maart 2018 organiseert de Wieleracademie de Kaderdag op Papendal. Verschillende experts in en buiten wielerland zijn aan het woord en... Lees meer »

De Muur on Tour WK Editie!

23 januari 2018 - Valkenburg deint mee op de magneet die cyclocross heet. 3 en 4 februari: twee volle dagen strijd om de regenboogtruien voor junioren, vrouwen,... Lees meer »