ALL IN ONE Reclame nieuwe partner van Limburg Cycling

Het in de Zuid-Limburgse heuvels gevestigde ALL IN ONE Reclame heeft zich verbonden aan Limburg Cycling. De komende drie jaar gaat het bedrijf als officiële partner de renners van het RTC Wielrennen, de Limburg Cycling Selectie en de begeleidingsstaf voorzien van vrijetijdskleding. "We zijn er trots op dat we de komende jaren de renners en coaches mogen voorzien van een mooie set vrijetijdskleding. Hopelijk dragen we zo ons steentje bij aan mooie toekomstige Limburgse wielersuccessen", aldus eigenaren Sandro Ploemen en Mark van der Heijden.

Voor Limburg Cycling betekent de samenwerking de volgende stap in de doorontwikkeling van hun activiteiten. “Uniformiteit in kleding van de renners en begeleidingsstaf zorgt voor een professionele uitstraling en vergroot het saamhorigheidsgevoel ”, aldus Milan van Wersch van Limburg Cycling.

Over ALL IN ONE Reclame
ALL IN ONE Reclame is gevestigd in Wittem en biedt een compleet pakket aan diensten voor bedrijven, verenigingen en particulieren. Zo verzorgen ze voor u o.a.; de werk- en bedrijfskleding, belettering, ontwerp & drukwerk, reclamematerialen, webdesign en relatiegeschenken. 

Fietsliefhebbers Sandro en Mark nemen met een team in hun 'ALL IN ONE' wielertenue jaarlijks deel aan meerdere wielertoertochten in Limburg en daarbuiten. 

Kijk voor meer informatie over ALL IN ONE Reclame op www.allinonereclame.nl

Ladies Bike Festival

02 augustus 2018 - More fun on ladies bikes? TIME trail , TOUR tocht en vooral inspiratie en plezier? Pak je RACEfiets en kom in het weekend van 7-9 september naar... Lees meer »

WK Cyclo-Cross 2018 Trail

23 juli 2018 - Ter herinnering aan het WK Cyclo-Cross 2018 in Valkenburg komt er een speciale ‘WK Cyclo-Cross 2018 Trail’ op de Cauberg. Gert Veenhuizen (op de foto... Lees meer »