AVG Wetgeving komt er aan!

Vanaf 25 mei 2018 dient elke organisatie die persoonsgegevens verwerkt te voldoen aan de nieuwe strenge privacyregels, voortkomend uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Er zijn meerdere mogelijkheden om een gratis voucher te krijgen om het stappenplan te doorlopen.

Het belangrijkste dat je moet doen om te voldoende aan de regels is het maken en schrijven van het beleid: Hoe wil je omgaan met de persoonsgegevens van je leden? Mogen bestuursleden of commissies eigen bestanden bijhouden? En mag je de ledengegevens delen met je sponsoren? Dit zijn vragen om over na te denken (en dus om op te schrijven).

Er zijn drie organisaties waar je antwoord kunt krijgen op vragen en/of een gratis vouchercode kunt opvragen om het stappenplan te doorlopen. Kijk hiervoor op onderstaande links:

KNWU
NTFU
Huis voor de Sport Limburg

Tour de France Roadbook 2018

13 juni 2018 - Binnenkort is het zo ver! Het grootste wielerevenement ter wereld gaat weer van start. Wil jij ook perfect op de hoogte zijn van de routes van alle 21... Lees meer »

Oproep: Versterking gezocht

22 mei 2018 - Met Sabrina Stultiens, Bryony van Velzen, Kylie Waterreus en Kirsten Peetoom hebben we enkele mooie Limburgse uithangborden binnen het dameswielrennen... Lees meer »