AVG Wetgeving komt er aan!

Vanaf 25 mei 2018 dient elke organisatie die persoonsgegevens verwerkt te voldoen aan de nieuwe strenge privacyregels, voortkomend uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Er zijn meerdere mogelijkheden om een gratis voucher te krijgen om het stappenplan te doorlopen.

Het belangrijkste dat je moet doen om te voldoende aan de regels is het maken en schrijven van het beleid: Hoe wil je omgaan met de persoonsgegevens van je leden? Mogen bestuursleden of commissies eigen bestanden bijhouden? En mag je de ledengegevens delen met je sponsoren? Dit zijn vragen om over na te denken (en dus om op te schrijven).

Er zijn drie organisaties waar je antwoord kunt krijgen op vragen en/of een gratis vouchercode kunt opvragen om het stappenplan te doorlopen. Kijk hiervoor op onderstaande links:

KNWU
NTFU
Huis voor de Sport Limburg

Wielerboek Jan Janssen 68

25 april 2018 - In het Parkhotel Valkenburg is het boek Jan Janssen 68 gepresenteerd. Tour de France directeur Christian Prudhomme kwam speciaal naar Limburg om het... Lees meer »

Nieuwsbrief #9

16 april 2018 - Onlangs is nieuwsbrief nummer 9 uitgebracht door Limburg Cycling. Ook dit keer boordevol nieuws over ontwikkelingen binnen de Limburgse Wielersport. Lees meer »