Bergen Fietsgemeente op social media

De Fietsersbond heeft de gemeente Bergen uitgeroepen tot meest ontspannende fietsgemeente. En dat kan iedereen die in Bergen en omgeving woont, natuurlijk alleen maar onderschrijven. Voor het recreatief en ontspannen fietsen, zijn er in de gemeente verschillende routes te vinden. De fietspaden zijn van goede kwaliteit en onderweg is er voldoende horeca te vinden voor een tussenstop. Daarnaast hebben we diverse mountainbike routes. En natuurlijk mogen we de diverse wielertochten niet vergeten die de gemeente jaarlijks aandoen.

Activiteiten
Niet voor niets staat dit jaar in het teken van de fiets. Gemeente Bergen heeft het initiatief genomen voor de Facebookgroep Bergen Fietst. Voor het informeren van de inwoners en bezoekers over de mooie fietsomgeving, hebben we uw hulp nodig. Organiseert uw vereniging of bedrijf een activiteit die te maken heeft met fietsen? Geef dit dan per mail door aan bergenfietst@spam-protectbergen.nl, wij plaatsen deze activiteit als evenement op de Facebook pagina. Lever een korte tekst mee waarin staat voor wie de activiteit bedoeld is, wanneer ze plaatsvindt en of er kosten aan verbonden zijn. Heeft u zelf als organisatie ook een Facebookpagina, vermeld dit dan, dan zullen we deze pagina taggen. En lever een leuke foto aan, dan plaatsen we deze bij het bericht. Met uw bijdragen stellen we op deze manier een mooie evenementenkalender samen van de fietsactiviteiten in de gemeente! En vergeet zelf de pagina niet te liken, om zo op de hoogte te blijven van wat er in het kader van Bergen, fietsgemeente.

Instagram
Maakt u gebruik van Instagram, deel uw foto’s dan door gebruik te maken van #bergenfietst. De mooiste foto’s delen we via het gemeentelijk Instagram account en/of via Facebook. In het najaar staat er nog een Instagram fotowedstrijd op de planning.

WhatsApp
Naast het plaatsen van activiteiten in een evenementenkalender willen we vooral ook laten zien wat de gemeente te bieden heeft. Heeft u een of meerdere foto’s gemaakt die met fietsen te maken hebben, deel ze dan met ons via WhatsApp op 06 406 39 486. Zet een korte omschrijving erbij. Wij kijken of we uw bijdrage kunnen plaatsen op onze Facebook pagina of via Instagram.

Oproep: Versterking gezocht

22 mei 2018 - Met Sabrina Stultiens, Bryony van Velzen, Kylie Waterreus en Kirsten Peetoom hebben we enkele mooie Limburgse uithangborden binnen het dameswielrennen... Lees meer »

Vaals goes Hammer

17 mei 2018 - Eenmalig en daarom uniek, de Avondetappe in Vaals op 1 juni. Om 20.30 uur geeft Mart Smeets het startschot van zijn alom geroemde wielershow “De... Lees meer »

Wielerboek Jan Janssen 68

25 april 2018 - In het Parkhotel Valkenburg is het boek Jan Janssen 68 gepresenteerd. Tour de France directeur Christian Prudhomme kwam speciaal naar Limburg om het... Lees meer »