Bike Villas nieuwe partner Limburg Cycling

De Stichting Limburg Cycling is een partnership aangegaan met Bike Villas Mallorca. De komende drie jaar zal Bike Villas Mallorca de volledige facilitering van de trainingskampen van het Regionaal Trainings Centrum (RTC) Wielrennen Limburg voor zijn rekening gaan nemen. In 2019 worden de eerste trainingskampen van de Limburgse talenten op Mallorca gehouden.

Bike Villas Mallorca eigenaar Ed Claassens is verheugd met de samenwerking. "Als Limburger én wielerliefhebber ben ik blij dat we deze samenwerking zijn aangegaan. We genieten allemaal van de successen van de Limburgse toprenners. Hopelijk kunnen we door deze samenwerking een steentje bijdragen aan de ontwikkeling van toekomstige toppers.

Het partnership is een welkome uitbreiding van de bedrijven die zich bij Limburg Cycling aansluiten. “We zien steeds meer interesse van bedrijven om zich aan te sluiten bij de activiteiten van Limburg Cycling. Om de Limburgse wielersport in de volle breedte vooruit te helpen spreekt veel organisaties aan”, aldus Milan van Wersch, manager bij Limburg Cycling.

Over Bike Villas Mallorca
Bike Villas Mallorca wordt gerund door de Limburgers Ed en Wies Claassens die in 2018 samen met hun dochters Maartje en Floor definitief naar Mallorca emigreren. Ze hebben de beschikking over twee prachtige landhuizen voor respectieve lijk 12 en 15 personen en een prachtig zwembad. De huizen zijn centraal gelegen ten opzichte van de bekendste fietsroutes aan de voet van het Tramuntana gebergte.

Uiteraard zijn alle voorzieningen voor de fietser aanwezig zoals een beveiligde stalling, werkplaats, fietsverhuur, was mogelijkheid en gps routes. Catering behoort ook tot de mogelijkheden. Kijk voor meer informatie op www.bikevillasmallorca.nl