Binckbank Tour in Venray en Sittard

Binnenkort is het zo ver. Dan komt de Binckbank Tour (voormalige Eneco Tour) (wederom) naar Limburg. En dit keer niet 1 maar zelfs 2 etappes met tal van toprenners aan de start waaronder Peter Sagan en natuurlijk 'onze' eigen Tom Dumoulin.

Maandag 7 augustus Venray
We starten in Limburg met de finish van de eerste etappe in Venray op maandag 7 augustus. Wielerpromotie Venray heeft het groots aangepakt met een waar koersfestival. Van 11.30  - 14.00 uur vinden de 600 meter sprintwedstrijden voor jong en oud plaats gevolgd door 2 doorkomsten én de finish. In totaal zijn alle toppers dus 3 keer te zien. Alle informatie met de tijden en routes is te vinden op http://binckbanktourvenray.nl 

Vrijdag 11 augustus Sittard
Op vrijdag 11 augustus is vervolgens de 5e etappe met zowel start áls finish op Tom Dumoulin Bike Park in Sittard. Voor bedrijven is het mogelijk om een bedrijven Team tijdrit te fietsen op het parcours van het Tom Dumoulin Bike Park.

De renners starten om 12.30 uur op de Sportzone Limburg. De route gaat verder door Zuid-Limburg waarna na twee lokale rondes de finish is voorzien omstreeks 16.30 uur. Meer informatie is te vinden op: www.wielerpromotionsittardgeleen.nl/binck-parcours.php

Alle etappes zijn dagelijks vanaf 14.45 uur live te volgen op L1 TV.

Ad Wijnands "LEEF JE DROOM"

12 oktober 2017 - Voormalig profwielrenner en jeugd trainer geeft op 18 november een openhartige presentatie over zijn wielercarrière en zijn strijd tegen kanker. Deze... Lees meer »