Boels Ladies Tour wederom 3 dagen naar Limburg!

De belangrijkste Nederlandse etappekoers voor vrouwen - de UCI World Tour Boels Ladies Tour - strijkt dit jaar wederom voor drie dagen neer in de Provincie Limburg. De beste rensters ter wereld zijn wederom 3 dagen te zien in Limburg.

De etappes zijn als volgt:

Op 30 augustus Gennep - Gennep
Op 31 augustus Stramproy - Weert
Op 1 september Sittard - Sittard met finish op het Tom Dumoulin Bike Park 

De drie Limburgse etappes hebben allen een lengte van circa 120 tot 145 kilometer.

Organisator Thijs Rondhuis zegt namens de Boels Ladies Tour blij te zijn met het stevige Limburgse aandeel in de etappekoers. "Limburg en wielrennen horen onlosmakelijk bij elkaar. Bovendien krijgen wij de kans de veelzijdigheid van de provincie te tonen, door in drie dagen tijd zowel het noorden, midden als zuiden van Limburg aan te doen in de komende editie. 

Foto Credit: M Art Pictures

Tour de France Roadbook 2018

13 juni 2018 - Binnenkort is het zo ver! Het grootste wielerevenement ter wereld gaat weer van start. Wil jij ook perfect op de hoogte zijn van de routes van alle 21... Lees meer »

Oproep: Versterking gezocht

22 mei 2018 - Met Sabrina Stultiens, Bryony van Velzen, Kylie Waterreus en Kirsten Peetoom hebben we enkele mooie Limburgse uithangborden binnen het dameswielrennen... Lees meer »

Vaals goes Hammer

17 mei 2018 - Eenmalig en daarom uniek, de Avondetappe in Vaals op 1 juni. Om 20.30 uur geeft Mart Smeets het startschot van zijn alom geroemde wielershow “De... Lees meer »