Boels Ladies Tour wederom 3 dagen naar Limburg!

De belangrijkste Nederlandse etappekoers voor vrouwen - de UCI World Tour Boels Ladies Tour - strijkt dit jaar wederom voor drie dagen neer in de Provincie Limburg. De beste rensters ter wereld zijn wederom 3 dagen te zien in Limburg.

De etappes zijn als volgt:

Op 30 augustus Gennep - Gennep
Op 31 augustus Stramproy - Weert
Op 1 september Sittard - Sittard met finish op het Tom Dumoulin Bike Park 

De drie Limburgse etappes hebben allen een lengte van circa 120 tot 145 kilometer.

Organisator Thijs Rondhuis zegt namens de Boels Ladies Tour blij te zijn met het stevige Limburgse aandeel in de etappekoers. "Limburg en wielrennen horen onlosmakelijk bij elkaar. Bovendien krijgen wij de kans de veelzijdigheid van de provincie te tonen, door in drie dagen tijd zowel het noorden, midden als zuiden van Limburg aan te doen in de komende editie. 

Foto Credit: M Art Pictures

Twee nieuwe wielergemeenten!

01 maart 2018 - Deze week zijn de gemeenten Bergen en Peel en Maas ook toegetreden tot de lijst met officiële Limburgse Wielergemeenten. In totaal zijn er daarmee... Lees meer »

Kaderdag Wieleracademie

20 februari 2018 - Op zondag 25 maart 2018 organiseert de Wieleracademie de Kaderdag op Papendal. Verschillende experts in en buiten wielerland zijn aan het woord en... Lees meer »

De Muur on Tour WK Editie!

23 januari 2018 - Valkenburg deint mee op de magneet die cyclocross heet. 3 en 4 februari: twee volle dagen strijd om de regenboogtruien voor junioren, vrouwen,... Lees meer »