Boels Rental ook komende drie jaar hoofdsponsor Ladies Tour

Boels Rental is ook de komende drie jaar de hoofdsponsor van de Holland Ladies Tour, die tot en met 2020 onder de naam Boels Ladies Tour wordt verreden.

De etappekoers bestaat sinds 1998 en heeft de afgelopen jaren rensters als Marianne Vos, Ellen van Dijk. Lisa Brennauer, Kristin Armstrong en Chantal Blaak op de erelijst staan. De 2017 editie werd gewonnen door Annemiek van Vleuten, die een paar weken later in Bergen (Noorwegen) voor het eerst wereldkampioene tijdrijden werd.

Armand Rooyakkers van Boels Rental is blij dat de naam van het verhuurbedrijf ook de komende jaren aan de belangrijkste etappekoers voor vrouwen in Nederland is verbonden. “We hebben eind vorig jaar de overeenkomst met onze eigen vrouwenformatie Boels-Dolmans verlengd tot eind 2020 en willen in die tijd ook in bredere zin onze bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het vrouwenwielrennen”, benadrukt Rooyakkers. “Ons team is momenteel de beste UCI-vrouwenformatie van de wereld. Het is van wezenlijk belang dat dit team en andere belangrijke vrouwenploegen ook in Nederland de kans krijgen op het hoogste wielerpodium te acteren. 

In 2018 zal de Boels Ladies Tour met 3 etappes Limburg aandoen.

- 30 augustus Gennep-Gennep
- 31 augustus Stramproy - Weert
- 1 september Sittard - Sittard

Foto: Mart Cremers

Oproep: Versterking gezocht

22 mei 2018 - Met Sabrina Stultiens, Bryony van Velzen, Kylie Waterreus en Kirsten Peetoom hebben we enkele mooie Limburgse uithangborden binnen het dameswielrennen... Lees meer »

Vaals goes Hammer

17 mei 2018 - Eenmalig en daarom uniek, de Avondetappe in Vaals op 1 juni. Om 20.30 uur geeft Mart Smeets het startschot van zijn alom geroemde wielershow “De... Lees meer »

Wielerboek Jan Janssen 68

25 april 2018 - In het Parkhotel Valkenburg is het boek Jan Janssen 68 gepresenteerd. Tour de France directeur Christian Prudhomme kwam speciaal naar Limburg om het... Lees meer »