BORN ook in 2020 partner van Limburg Cycling

Het Limburgse bedrijf BORN is ook in 2020 partner van Limburg Cycling. Ze gaan de renners van de Limburg Cycling Selectie voorzien van sportvoeding tijdens en na de wielerkoers. “we zijn weliswaar wereldwijd actief, maar ondersteunen ook graag de talenten om de hoek”, aldus Roy Slangen namens BORN.

BORN, dat de hoofdvestiging heeft in het Limburgse Geleen, is een wereldwijd opererend merk dat onder andere ook partner is van Parkhotel Valkenburg Cycling Team. "De producten van BORN zijn top en we zijn blij dat we de samenwerking die we zijn aangegaan ook in 2020 doorzetten", aldus Milan van Wersch, manager bij Limburg Cycling. 

Over de Limburg Cycling Selectie
De Limburg Cycling Selectie (districtsselectie) is een samenwerking tussen de verenigingen, het Regionaal Trainings Centrum Wielrennen Limburg (RTC Limburg) en de KNWU Limburg. De selectie bestaat uit renners van verschillende Limburgse verenigingen en het RTC Wielrennen. De Sport Technisch District Coördinator van de KNWU Limburg selecteert de renners voor elke wedstrijd die een aanvulling zijn op het wedstrijdprogramma van de verenigingen. In 2020 rijden de nieuwelingen, junioren en beloften ca. 30 koersdagen onder de naam Limburg Cycling Selectie. Dit zijn voornamelijk klassiekers en (buitenlandse) etappekoersen. 

Over BORN
Het Limburgse bedrijf BORN Sportscare heeft een brede basis in de wielersport. Het mer BORN biedt een totaalconcept in sportvoeding en sportverzorging, vóór en dóór duursporters. BORN is partner van o.a. Team Parkhotel Valkenburg, Volker-Wessels Cycling Team én Limburg Cycling. Alle producten worden aangepast, ontwikkeld en getest op topniveau. Het resultaat? Een uitgebreide lijn van producten, uitermate geschikt voor duursporters! Bij BORN is er voortdurend sprake van innovatie en lanceren ze de best smakende, maagvriendelijke (niet te zoete), meest effectieve producten op de markt. Het resultaat: een assortiment van kwalitatief hoogwaardige producten die ook jouw sportieve prestaties én jouw sportplezier naar een hoger plan trekken. Oftwel: “Born to push limits”.  

Wielersport monitor 2020

08 april 2020 - Buiten bewegen is, nu sportfaciliteiten gesloten zijn, voor veel mensen het alternatief om te sporten. We gaan sportief fietsen en trekken eropuit met... Lees meer »

Wielerdocu op L1

03 april 2020 - De Hel van het Mergelland, heet tegenwoordig Volta Limburg Classic, maar is al sinds 1973 een begrip in de wielersport, een klassieker door de... Lees meer »