De Cauberg in Monopoly koers? Stem mee!

Stem op de Cauberg! Maak deze hielenbijter de meest favoriete berg in een nieuw Monopoly spel. Deze week werd het MONOPOLY KOERS spel in België geïntroduceerd. Belgische en Nederlandse “wielericonen” strijden om de duurste plaats op het Monopoly bord. Samen kunnen we er voor zorgen dat onze Cauberg dat duurste vakje gaat vullen.

De Cauberg is ‘beroemd’ door de vele Wereld-, Europese- en Nederlands Kampioenen, de jaarlijkse Amstel Gold Race en twee touraankomsten. Jaarlijks wordt een  heroïsche strijd geleverd door de grootste wielrenners en wielrensters op aarde.

Wereldkampioen 2012 en Koning op de Cauberg, Philippe Gilbert zei tijdens de presentatie van dit spel niet voor niets dat de Cauberg zijn favoriete berg is.

Stem dus via bit.ly/2Lz64hg op de Cauberg. Dat kan nog tot en met 29 mei 2020. 

Wielersport monitor 2020

08 april 2020 - Buiten bewegen is, nu sportfaciliteiten gesloten zijn, voor veel mensen het alternatief om te sporten. We gaan sportief fietsen en trekken eropuit met... Lees meer »

Wielerdocu op L1

03 april 2020 - De Hel van het Mergelland, heet tegenwoordig Volta Limburg Classic, maar is al sinds 1973 een begrip in de wielersport, een klassieker door de... Lees meer »