De Muur on Tour WK Editie!

Valkenburg deint mee op de magneet die cyclocross heet. 3 en 4 februari: twee volle dagen strijd om de regenboogtruien voor junioren, vrouwen, beloften en elite, feestelijk omlijst met een scala aan side events. Eén van die speelvelden is de wereld van kunst en cultuur. Al eerder maakte Zuid-Limburg kennis met het fenomeen De Muur On Tour, werden er speciale programma’s geproduceerd ter verfraaiing van de WK op de weg en de Amstel Gold Race. Dit keer komt De Muur met een speciale ‘modderversie’ van de wielertheatershow.

e Muur is al sinds 2002 hét originele, literaire en toonaangevende wielerkwartaaltijdschrift van Nederland. De Muur On Tour is de theatrale verlenging daarvan. Vrijdag 2 februari vloeien die twee werelden opnieuw samen, ditmaal in La Bonbonnière van Maastricht. De Muur On Tour brengt fonkelnieuw beeldend proza, fijnzinnige poëzie, muziek, toneel, film en spraakmakende interviews.Voor De Muur On Tour gaan Nederlandse en Vlaamse wielercoryfeeën op zoek naar de hartslag van het veldrijden, Ze leggen het heden naast het verleden op een avond waarin de suspense van de cross letterlijk wordt gevoeld en dramatisch wordt verbeeld.

Meer informatie op: http://www.limburg2018.nl/demuurontour

Oproep: Versterking gezocht

22 mei 2018 - Met Sabrina Stultiens, Bryony van Velzen, Kylie Waterreus en Kirsten Peetoom hebben we enkele mooie Limburgse uithangborden binnen het dameswielrennen... Lees meer »

Vaals goes Hammer

17 mei 2018 - Eenmalig en daarom uniek, de Avondetappe in Vaals op 1 juni. Om 20.30 uur geeft Mart Smeets het startschot van zijn alom geroemde wielershow “De... Lees meer »

Wielerboek Jan Janssen 68

25 april 2018 - In het Parkhotel Valkenburg is het boek Jan Janssen 68 gepresenteerd. Tour de France directeur Christian Prudhomme kwam speciaal naar Limburg om het... Lees meer »