De Muur on Tour WK Editie!

Valkenburg deint mee op de magneet die cyclocross heet. 3 en 4 februari: twee volle dagen strijd om de regenboogtruien voor junioren, vrouwen, beloften en elite, feestelijk omlijst met een scala aan side events. Eén van die speelvelden is de wereld van kunst en cultuur. Al eerder maakte Zuid-Limburg kennis met het fenomeen De Muur On Tour, werden er speciale programma’s geproduceerd ter verfraaiing van de WK op de weg en de Amstel Gold Race. Dit keer komt De Muur met een speciale ‘modderversie’ van de wielertheatershow.

e Muur is al sinds 2002 hét originele, literaire en toonaangevende wielerkwartaaltijdschrift van Nederland. De Muur On Tour is de theatrale verlenging daarvan. Vrijdag 2 februari vloeien die twee werelden opnieuw samen, ditmaal in La Bonbonnière van Maastricht. De Muur On Tour brengt fonkelnieuw beeldend proza, fijnzinnige poëzie, muziek, toneel, film en spraakmakende interviews.Voor De Muur On Tour gaan Nederlandse en Vlaamse wielercoryfeeën op zoek naar de hartslag van het veldrijden, Ze leggen het heden naast het verleden op een avond waarin de suspense van de cross letterlijk wordt gevoeld en dramatisch wordt verbeeld.

Meer informatie op: http://www.limburg2018.nl/demuurontour

Ladies Bike Festival

02 augustus 2018 - More fun on ladies bikes? TIME trail , TOUR tocht en vooral inspiratie en plezier? Pak je RACEfiets en kom in het weekend van 7-9 september naar... Lees meer »

WK Cyclo-Cross 2018 Trail

23 juli 2018 - Ter herinnering aan het WK Cyclo-Cross 2018 in Valkenburg komt er een speciale ‘WK Cyclo-Cross 2018 Trail’ op de Cauberg. Gert Veenhuizen (op de foto... Lees meer »