Drive through afgiftepunten voedelbank

The PEPr Company is vooral bekend als organisator van o.a. Amstel Gold Race en Volta Limburg Classic. Maar samen met 2 andere eventorganisatoren gaan ze een driedaagse inzamelactie voor de Limburgse Voedselbanken te organiseren

De Limburgse evenement- en horecabedrijven The PEPr Company, Event Management Group en Crewfood hebben op de valreep van 2020 het initiatief genomen om belangeloos een veilige, driedaagse inzamelactie voor de Limburgse Voedselbanken te organiseren. Met name door de coronacrisis kampen de Limburgse voedselbanken met een groot tekort aan lang houdbare producten voor de minder bedeelde medemens in onze provincie.

De inzamelactie zal uiteraard geheel Coronaproof worden opgezet. Schouder aan schouder zijn de ondernemers in staat en van plan om op een manier die veilig en gezond is voor iedereen een inzamelactie te organiseren voor een goed doel.

Vanaf vrijdag 11 december 13.00 uur tot zondag 13 december 18.00 uur kunnen producten bij drie zogeheten ‘drive through’ afgiftepunten in Maastricht (The PEPr Company), Thorn (Kasteelhoeve de Grote Hegge) en Venlo (Crewfood) worden gedoneerd. Bekende Limburgers zijn op deze drie locaties aanwezig om een handje te helpen bij het in ontvangst nemen van de voedselproducten en tevens zullen de drive throughs in kerstsfeer worden gehuld. De actie is geheel coronaproof opgezet omdat bestuurder en bijrijder te allen tijde blijven zitten. Na donatie ontvangen alle automobilisten een kleine attentie als dank. “Hopelijk doet ons voorbeeld volgen en sluiten andere bedrijven en ondernemers aan.

De verschillende drive through afgiftepunten en -tijden inclusief meer informatie zijn te vinden op www.inactievoordevoedselbank.nl 

MTB-Card Zuid-Limburg 2021

16 november 2020 - Vanaf heden is de MTB-Card Zuid-Limburg 2021 in de verkoop. Met de aanschaf van de framesticker steun je als mountainbiker de aanleg en het onderhoud... Lees meer »