Fiets en verdien met Sportwallet

SportWallet is een nieuw, online platform waarmee jij de beste prijs scoort voor jouw producten. SportWallet is gelanceerd begin 2020 door Maurits en Pieter Rüpp, twee broers met een liefde voor wielrennen.

SportWallet zet je afgelegde kilometers om in korting bij de aangesloten webshops in 3 eenvoudige stappen.

1.    Maak een account aan
2.    Koppel met Strava
3.    Fiets, ren en zwem!

Hoe werkt dit? Zodra je SportWallet gedownload hebt koppel je jouw account aan Strava. Hierna worden kilometers van je activiteit uit Strava automatisch toegevoegd in je SportWallet. Vervolgens zie je in het overzicht het aanbod van de winkeliers.

Het aanbod bestaat uit acties van de winkelier die je kan verzilveren door je kilometers in te leveren. Zo krijg je bijvoorbeeld 25% korting op nieuwe sportsokken of 15% korting op fietskleding in ruil voor 500 kilometer! Zo zijn de extra kilometers niet alleen goed voor lichaam en geest maar ook voor de portemonnee.

SportWallet is te downloaden in de app store voor zowel iOS als Android. Kijk snel in de app of de website, www.sportwallet.nl, op welke topmerken je kan besparen.

Wielersport monitor 2020

08 april 2020 - Buiten bewegen is, nu sportfaciliteiten gesloten zijn, voor veel mensen het alternatief om te sporten. We gaan sportief fietsen en trekken eropuit met... Lees meer »

Wielerdocu op L1

03 april 2020 - De Hel van het Mergelland, heet tegenwoordig Volta Limburg Classic, maar is al sinds 1973 een begrip in de wielersport, een klassieker door de... Lees meer »