Film over UCI Bike Region Limburg wereldwijd bekeken

Tijdens de Amstel Gold Race is de de film over 'UCI Bike Region Limburg' de wereld ingestuurd via verschillende social media kanalen. Enkele maanden later blijkt dat de film inmiddels naar miljoenen wielerliefhebbers is gedeeld door verschillende platforms.

De film laat zien waarom Limburg misschien wel dé wielerregio van de wereld is. Niet alleen vanwege de vele wielerevenementen, maar ook de aandacht voor breedtesport, talentontwikkeling en de prachtige infrastructuur die onze provincie te bieden heeft. Een klimaat dat er voor zorgt dat top wielerploegen zich in Limburg vestigen en buitenlanders deelnemen aan een van de vele evenementen op het gebied van wielrennen, BMX, mountainbike en tegenwoordig zelfs gravelen. De film is inmiddels de wereld ingestuurd via onder andere Visit Zuid-Limburg, wielerblad Soigneur, de UCI, het Shimano Experience Center de Amstel Gold Race en de wielerploegen Team Sunweb en Boels-Dolmans die miljoenen volgers hebben. 

VIMEO & DOWNLOADEN
Het filmpje is tevens te zien op het Vimeo kanaal van Limburg Cycling https://vimeo.com/335564784
Daar kan het filmpje ook gedownload worden. Geïnteresseerde organisaties mogen het filmpje rechtenvrij gebruiken, op voorwaarde dat er niet in geknipt wordt. 

Vragen over het filmpje? Neem dan contact op met Milan van Wersch, manager Limburg Cycling via milan.vanwersch@spam-protectlimburgcycling.com