Geslaagde Ladies Only - Pro Training met Team Sunweb

Op maandag 29 juli vond onder een prachtig zomeravond zonnetje een Ladies Only - Pro Training plaats op het Tom Dumoulin Bike Park in Sittard. Maar liefst 35 dames hadden zich ingeschreven voor de training die door 6 rensters van Team Sunweb werd verzorgd.

Surplace, wiel wisselen, beklimmen van de kasseienstrook en afdalen, sprinttraining, bochtentraining en rijden in een groep waren de zes onderdelen die door de Team Sunweb rensters Pfeiffer Georgi, Anna Henderson, Pernille Mathiesen, Wilma Olausson, Julia Soek en Susanne Andersen werd verzorgd. 

Aanleiding voor de Ladies Only - Pro training is het Actieplan Dameswielrennen Limburg. Doelstelling van dit Actieplan is om meer aandacht te krijgen voor en geven aan dames wielerevenementen, meer dames op de fiets te krijgen én houden en meer dames interesseren om de wedstrijdsport te gaan beoefenen.

Kijk voor meer informatie over het Actieplan op https://www.limburgcycling.com/dameswielrennen/

Kijk voor meer foto's van de hand van Lucas Janssen, Ivo Delahaye en Mart Cremers op https://bit.ly/2PaTZk9

Rabobank Liberation Ride

24 juli 2020 - Ben jij die Uber coole Mountainbiker en BMX-er die graag eens over hindernissen wil racen? Neem dan deel aan de eerste editie van de Rabobank... Lees meer »

Ladies Only - Pro Training

15 juli 2020 - Op 29 juli organiseert Limburg Cycling op het Tom Dumoulin Bike Park een Ladies Only - Pro Training die wordt verzorgd door meerdere rensters van Team... Lees meer »