Geslaagde Ladies Only - Pro Training met Team Sunweb

Op maandag 29 juli vond onder een prachtig zomeravond zonnetje een Ladies Only - Pro Training plaats op het Tom Dumoulin Bike Park in Sittard. Maar liefst 35 dames hadden zich ingeschreven voor de training die door 6 rensters van Team Sunweb werd verzorgd.

Surplace, wiel wisselen, beklimmen van de kasseienstrook en afdalen, sprinttraining, bochtentraining en rijden in een groep waren de zes onderdelen die door de Team Sunweb rensters Pfeiffer Georgi, Anna Henderson, Pernille Mathiesen, Wilma Olausson, Julia Soek en Susanne Andersen werd verzorgd. 

Aanleiding voor de Ladies Only - Pro training is het Actieplan Dameswielrennen Limburg. Doelstelling van dit Actieplan is om meer aandacht te krijgen voor en geven aan dames wielerevenementen, meer dames op de fiets te krijgen én houden en meer dames interesseren om de wedstrijdsport te gaan beoefenen.

Kijk voor meer informatie over het Actieplan op https://www.limburgcycling.com/dameswielrennen/

Kijk voor meer foto's van de hand van Lucas Janssen, Ivo Delahaye en Mart Cremers op https://bit.ly/2PaTZk9

MTB-Card Zuid-Limburg 2021

16 november 2020 - Vanaf heden is de MTB-Card Zuid-Limburg 2021 in de verkoop. Met de aanschaf van de framesticker steun je als mountainbiker de aanleg en het onderhoud... Lees meer »