Geslaagde Partnerbijeenkomst 2018

Op 4 december vond in Grathem de jaarlijkse partnerbijeenkomst plaats. Met 50 vertegenwoordigers van verenigingen, organisatoren en stichtingen afkomstig uit heel Limburg, kijken wij terug op een geslaagde partnerbijeenkomst.

Na de opening door Limburg Cycling voorzitter Miriam van Es keek Milan van Wersch  namens Limburg Cycling terug op 2018 en vooruit op de (nieuwe) plannen van 2019. Het afgelopen jaar zijn enkele nieuwe samenwerkingen tot stand gekomen zoals de Limburg Cycling Classics, is het Actieplan Dameswielrennen tot stand gekomen en hebben zich een groot aantal bedrijven meerjarig verbonden aan Limburg Cycling ter ondersteuning van de Limburgse Wielersport. 

Onder leiding van Sander Kleikers vertelden Ronald Waterreus over de Limburg Cycling Classics, Ger Wagemans over Mountainbike ontwikkeling Zuid-Limburg, Danny Stevens en Britt Jochems over het RTC Wielrennen, Henk Hassing over de Wieler- en skateomgeving Herungerberg en Joop Petit over de ambities van Watersley Sports & Talent Park

Een geslaagde avond waar kennis werd gedeeld en de basis werd gelegd voor nieuwe samenwerkingen.
De foto's zijn HIER te zien. 

Foto's: Mart Cremers