Geslaagde tijdritclinic met Team Sunweb

Op zaterdag 27 juni vond op het Tom Dumoulin Bike Park in Sittard een speciaal evenement plaatst. Een tijdritclinic is.m. met Team Sunweb waar bijna 60 Limburgse nieuwelingen en junioren aan deelnamen.

De twee uur durende tijdritclinic werd georganiseerd door Limburg Cycling. Niet alleen om deze specifieke tak van sport onder de aandacht te brengen, maar ook om alle nieuwelingen en junioren uit Limburg weer eens met elkaar in contact te brengen bij gebrek aan wedstrijden.

Speciaal voor deze gelegenheid werden alle renners en rensters dankzij een samenwerking met Team Sunweb in een echt tijdritpak van Team Sunweb gehuld en waren er tevens bijpassende tijdrithandschoenen en sokken. Voor velen de eerste keer in  een nauwsluitend tijdritpak. De talentcoaches van het RTC Wielrennen Limburg, Danny Stevens en Britt Jochems, hadden een 2 uur durend programma uitgewerkt en werden bij de uitvoering ondersteund door Franziska Koch en Nils Nilschek van Team Sunweb die tips gaven over opwarming, trapfrequentie en houding. 

In samenwerking met Cycling Team Limburg, TWC Maaslandster en Wcl Bergklimmers werd het een zeer geslaagde dag.