Gezocht: PGB begeleider met passie voor wielrennen M/V

Voor een jongen van 18 jaar met een licht verstandelijke beperking die nog thuis woont in Maastricht is men op zoek naar een persoonlijk begeleider.

Ben je flexibel inzetbaar op dinsdag en/of donderdag namiddag en eventueel een dagdeel in het weekend. Vind je het leuk om o.a. samen te gaan wielrennen, boodschappen te doen en te koken. Ben je betrouwbaar, positief ingesteld, sportief, heb je gevoel voor humor en ervaring op het gebied van begeleiding van jong volwassenen met een beperking dan hoor ik (Melika Smeets) graag van je! 

Stuur je CV en motivatie naar melikamailen@gmail.com 

Twee nieuwe wielergemeenten!

01 maart 2018 - Deze week zijn de gemeenten Bergen en Peel en Maas ook toegetreden tot de lijst met officiële Limburgse Wielergemeenten. In totaal zijn er daarmee... Lees meer »

Kaderdag Wieleracademie

20 februari 2018 - Op zondag 25 maart 2018 organiseert de Wieleracademie de Kaderdag op Papendal. Verschillende experts in en buiten wielerland zijn aan het woord en... Lees meer »

De Muur on Tour WK Editie!

23 januari 2018 - Valkenburg deint mee op de magneet die cyclocross heet. 3 en 4 februari: twee volle dagen strijd om de regenboogtruien voor junioren, vrouwen,... Lees meer »