Gezocht: PGB begeleider met passie voor wielrennen M/V

Voor een jongen van 18 jaar met een licht verstandelijke beperking die nog thuis woont in Maastricht is men op zoek naar een persoonlijk begeleider.

Ben je flexibel inzetbaar op dinsdag en/of donderdag namiddag en eventueel een dagdeel in het weekend. Vind je het leuk om o.a. samen te gaan wielrennen, boodschappen te doen en te koken. Ben je betrouwbaar, positief ingesteld, sportief, heb je gevoel voor humor en ervaring op het gebied van begeleiding van jong volwassenen met een beperking dan hoor ik (Melika Smeets) graag van je! 

Stuur je CV en motivatie naar melikamailen@gmail.com 

Ad Wijnands "LEEF JE DROOM"

12 oktober 2017 - Voormalig profwielrenner en jeugd trainer geeft op 18 november een openhartige presentatie over zijn wielercarrière en zijn strijd tegen kanker. Deze... Lees meer »

Limburg Cross Kampioenschap

02 oktober 2017 - Zondag 29 oktober staat in Venlo de volgende wedstrijd om de Toma Cycles Cup - Limburgcross​ ook in het teken van het Limburg Cross Kampioenschap. In... Lees meer »

Train de Trainer Clinic Venlo

25 september 2017 - Je kennis en kunde als wielertrainer verbeteren? Volg dan op zaterdag 28 oktober een Train-de-Trainer clinic op Wieler -en skateomgeving Herungerberg... Lees meer »