Grainlabs nieuwe partner Limburg Cycling

Limburg Cycling en Grainlabs hebben elkaar gevonden in een prachtig partnership voor de komende 3 jaar. Onderdeel van het partnership is een uitwisseling van kennis op het gebied van voeding, het voorzien van de Limburg Cycling Selectie van Grainlabs producten en korting op het assortiment voor de renners van het RTC Wielrennen Limburg.

“We hebben al partnerships met internationale wielerteams zoals Team Sunweb en Team LottoNL-Jumbo. Mooi dat we nu ook de wielrenners uit onze eigen provincie kunnen voorzien van onze Limburgse producten”, aldus Frank van Eerd van Grainlabs.

Over Grainlabs
GrainLabs is een initiatief van Frank van Eerd, eigenaar van de Bisschopsmolen in Maastricht. De kennis die GrainLabs samen laat komen, wordt onder andere gebruikt om betere (sport)voeding te maken. Om te blijven ontwikkelen en actief te innoveren in de sportomgeving heeft GrainLabs naast Limburg Cycling ook partnerships afgesloten met wielerteam Sunweb en Team LottoNL-Jumbo, zwemmer Joeri Verlinden en atleet Ricardo Floris. De Bisschopsmolen ondersteunt hen in het samenstellen van een optimaal voedingspatroon en op hun beurt geven zij feedback over hoe de Bisschopsmolen haar producten nog beter kan maken

Kijk voor meer informatie over Grainlabs op www.grainlabs.nl en voor de producten en webshop op www.bisschopsmolenwebshop.nl 

Rabobank Liberation Ride

24 juli 2020 - Ben jij die Uber coole Mountainbiker en BMX-er die graag eens over hindernissen wil racen? Neem dan deel aan de eerste editie van de Rabobank... Lees meer »

Ladies Only - Pro Training

15 juli 2020 - Op 29 juli organiseert Limburg Cycling op het Tom Dumoulin Bike Park een Ladies Only - Pro Training die wordt verzorgd door meerdere rensters van Team... Lees meer »