Grainlabs nieuwe partner Limburg Cycling

Limburg Cycling en Grainlabs hebben elkaar gevonden in een prachtig partnership voor de komende 3 jaar. Onderdeel van het partnership is een uitwisseling van kennis op het gebied van voeding, het voorzien van de Limburg Cycling Selectie van Grainlabs producten en korting op het assortiment voor de renners van het RTC Wielrennen Limburg.

“We hebben al partnerships met internationale wielerteams zoals Team Sunweb en Team LottoNL-Jumbo. Mooi dat we nu ook de wielrenners uit onze eigen provincie kunnen voorzien van onze Limburgse producten”, aldus Frank van Eerd van Grainlabs.

Over Grainlabs
GrainLabs is een initiatief van Frank van Eerd, eigenaar van de Bisschopsmolen in Maastricht. De kennis die GrainLabs samen laat komen, wordt onder andere gebruikt om betere (sport)voeding te maken. Om te blijven ontwikkelen en actief te innoveren in de sportomgeving heeft GrainLabs naast Limburg Cycling ook partnerships afgesloten met wielerteam Sunweb en Team LottoNL-Jumbo, zwemmer Joeri Verlinden en atleet Ricardo Floris. De Bisschopsmolen ondersteunt hen in het samenstellen van een optimaal voedingspatroon en op hun beurt geven zij feedback over hoe de Bisschopsmolen haar producten nog beter kan maken

Kijk voor meer informatie over Grainlabs op www.grainlabs.nl en voor de producten en webshop op www.bisschopsmolenwebshop.nl 

Tour de France Roadbook 2018

13 juni 2018 - Binnenkort is het zo ver! Het grootste wielerevenement ter wereld gaat weer van start. Wil jij ook perfect op de hoogte zijn van de routes van alle 21... Lees meer »

Oproep: Versterking gezocht

22 mei 2018 - Met Sabrina Stultiens, Bryony van Velzen, Kylie Waterreus en Kirsten Peetoom hebben we enkele mooie Limburgse uithangborden binnen het dameswielrennen... Lees meer »

Vaals goes Hammer

17 mei 2018 - Eenmalig en daarom uniek, de Avondetappe in Vaals op 1 juni. Om 20.30 uur geeft Mart Smeets het startschot van zijn alom geroemde wielershow “De... Lees meer »