GSG Offroad Partner van Limburg Cycling

Vanaf dit jaar is het Italiaanse kledingmerk GSG voor de duur van 3 jaar Offroad Partner van Limburg Cycling. Onderdeel van de samenwerking is de financiële ondersteuning van verschillende offroad activiteiten in Limburg. Dit zijn in ieder geval de Bart Brenjens Challenge, Kleeberg Cross, de Limburgse Wintercompetitie en Mountainbike Ontwikkeling Zuid-Limburg.

GSG (een afkorting van de bedrijfsnaam Giessegi) is opgericht in 1984 en hoort tegenwoordig bij de vijf grootste fietskledingproducenten in Italië en produceert daar de kleding in eigen fabrieken. Hans Geurts, Salesmanager Benelux legt uit: "We willen ons nog meer op de Nederlandse markt toeleggen en we zagen de vernieuwende activiteiten en aanpak van Limburg Cycling veelvuldig voorbij komen. Dit was voor ons aanleiding om de samenwerking met elkaar aan te gaan". 

In het verleden was GSG in Nederland onder meer sponsor van het Rabobank-Liv Team met o.a. Marianne Vos, Lucinda Brand en Anna van der Breggen. Tegenwoordig zijn ze onder meer sponsor van de UCI wielerteams Team Novo Nordisk en Valcar - Travel & Service en daarnaast van de mountainbike teams Ghost Factory Racing Team en Team Giant-Polimedical.

Milan van Wersch, Manager van Limburg geeft aan dat met dit partnership weer een nieuwe stap is gezet: "Tot op heden waren de partnerships die we hadden vooral gericht op het wegwielrennen. GSG biedt weliswaar ook alles voor de wielrenner, maar we zagen beide kansen om als offroad partner onderscheidend te zijn". 

Kijk voor meer informatie over GSG op www.giessegi.com/en/

Ready2Race in Limburg

10 augustus 2021 - Ready2Race biedt laagdrempelige wedstrijden waarbij iedereen kan deelnemen op zijn of haar eigen niveau. Plezier en veiligheid staan voorop. Jij... Lees meer »