Hide my Waste gelanceerd tijdens de Amstel Gold Race

Close the Gap lanceert i.s.m. de Amstel Gold Race, Limburg Cycling en Gemeente Valkenburg a/d Geul de Hide My Wast. Dit slimme containertje monteer je op de bovenbuis van je fiets en is bedoeld om onderweg lege reepwikkels en gelzakjes in op te bergen.

Prop je achterzakken niet vol met reepwikkels en lege gelzakjes, en gooi ze al helemaal niet in de berm. Bewaar je afval in de HideMyWaste, een kleine container die op iedere bovenbuis past. Het Press & Store-principe is te makkelijk voor woorden: duw het afval door de grote opening en dan achter een intern schot waar het goed blijft zitten.

Laat je niet in de maling nemen door het compacte formaat: de capaciteit van de HideMyWaste is groter dan je denkt. Een laag schuimrubber aan de onderzijde beschermt je bovenbuis tegen krassen. Een slim bevestigingssysteem zorgt ervoor dat de container altijd goed strak vastzit. Met de HideMywaste wil het Nederlandse bedrij Close the Gap – bekend van de HideMyBell- definitief afrekenen met afval langs de weg. Want vooral tijdens toertochten kan het dumpen van rotzooi een plaag zijn.

Mathijs Wagenaar, eigenaar van CloseTheGap en bedenker van de HideMyWaste “Michael Zijlaard, teammanager van Roompot-Charles Cycling Team, vroeg of we samen een oplossing konden bedenken voor afval onderweg. Dat zijn initiatieven waar wij graag aan meewerken. Het containertje moest aan een aantal eisen voldoen: hij moest licht, compact veilig en praktisch zijn, en daarnaast toch genoeg ruimte bieden voor een dag aan fietsafval. Nou, dat is gelukt, dus we zijn heel trots.

We produceren de HideMyWaste om de hoek in Zwolle, dit om het duurzame karakter nog eens extra te onderstrepen. Ook qua verpakking is er rekening gehouden met het milieu: hiervoor is geen extra plastic gebruikt.”

Ook Roy Packbier van Amstel Gold Race is erg blij met de HideMyWaste. “De Amstel Gold Race juicht dit soort initiatieven absoluut toe. Vandaar dat we ook de samenwerking met CloseTheGap zijn aangegaan. De HideMyWaste past prima in onze strategie om de overlast voor de omgeving van dit mooie evenement tot een minimum te beperken. Zo heeft een deel van de Amstel Gold Race businessteams dit jaar de primeur met dit innovatieve product”

DIT IS DE HIDEMYWASTE

                * Containertje om onderweg reepwikkels en lege gelzakjes in te bewaren

               * Snel te monteren op bovenbuis met in lengte verstelbaar rubberen elastiek

               * Schuimrubber aan onderzijde voorkomt schade aan frame

               * Aerodynamisch gevormde voorzijde, perfecte aansluiting achter stuurnok.

               * Raakt geen benen en kleding door gladde afwerking zijkanten

               * Perscontainerprincipe: klein formaat, veel capaciteit

               * Afval gaat makkelijk door de grote vulopening, maar ontsnapt niet

               * Veilig in gebruik

               * Gemaakt van herbruikbaar kunststof

               * Lichtgewicht: 28 gram

               * Afmetingen: 47 x 80 x 39 millimeter

               * Adviesprijs: 12,95 euro

 

 

Wielersport monitor 2020

08 april 2020 - Buiten bewegen is, nu sportfaciliteiten gesloten zijn, voor veel mensen het alternatief om te sporten. We gaan sportief fietsen en trekken eropuit met... Lees meer »

Wielerdocu op L1

03 april 2020 - De Hel van het Mergelland, heet tegenwoordig Volta Limburg Classic, maar is al sinds 1973 een begrip in de wielersport, een klassieker door de... Lees meer »