Kaderdag Wieleracademie

Op zondag 25 maart 2018 organiseert de Wieleracademie de Kaderdag op Papendal. Verschillende experts in en buiten wielerland zijn aan het woord en vertellen je graag meer binnen hun expertise.

Merijn Zeeman zal de dag aftrappen met zijn ervaringen, als verantwoordelijke van het technisch beleid van Lotto Jumbo. Daarnaast zal tijdens deze dag een aantal sessies aangeboden worden. Je kunt je voor twee sessies opgeven om deze te volgen. Hiervoor is een divers programma neergezet waar zowel trainer/coach als ploegleider veel van kan opsteken.  De deelsessies zijn gebaseerd op het Wielerplan.Kijk voor meer informatie op: www.wieleracademie.nl/Kaderdag.aspx

Tour de France Roadbook 2018

13 juni 2018 - Binnenkort is het zo ver! Het grootste wielerevenement ter wereld gaat weer van start. Wil jij ook perfect op de hoogte zijn van de routes van alle 21... Lees meer »

Oproep: Versterking gezocht

22 mei 2018 - Met Sabrina Stultiens, Bryony van Velzen, Kylie Waterreus en Kirsten Peetoom hebben we enkele mooie Limburgse uithangborden binnen het dameswielrennen... Lees meer »

Vaals goes Hammer

17 mei 2018 - Eenmalig en daarom uniek, de Avondetappe in Vaals op 1 juni. Om 20.30 uur geeft Mart Smeets het startschot van zijn alom geroemde wielershow “De... Lees meer »