Kaderdag Wieleracademie

Op zondag 25 maart 2018 organiseert de Wieleracademie de Kaderdag op Papendal. Verschillende experts in en buiten wielerland zijn aan het woord en vertellen je graag meer binnen hun expertise.

Merijn Zeeman zal de dag aftrappen met zijn ervaringen, als verantwoordelijke van het technisch beleid van Lotto Jumbo. Daarnaast zal tijdens deze dag een aantal sessies aangeboden worden. Je kunt je voor twee sessies opgeven om deze te volgen. Hiervoor is een divers programma neergezet waar zowel trainer/coach als ploegleider veel van kan opsteken.  De deelsessies zijn gebaseerd op het Wielerplan.Kijk voor meer informatie op: www.wieleracademie.nl/Kaderdag.aspx

Twee nieuwe wielergemeenten!

01 maart 2018 - Deze week zijn de gemeenten Bergen en Peel en Maas ook toegetreden tot de lijst met officiële Limburgse Wielergemeenten. In totaal zijn er daarmee... Lees meer »

De Muur on Tour WK Editie!

23 januari 2018 - Valkenburg deint mee op de magneet die cyclocross heet. 3 en 4 februari: twee volle dagen strijd om de regenboogtruien voor junioren, vrouwen,... Lees meer »