Kit for Kids

Wielrennen is een dure sport. Voor sommige gezinnen is wieleruitrusting niet te betalen. Tal van kinderen willen dolgraag wielrennen, maar krijgen nooit de kans vanwege het hoge prijskaartje. Veel wielrenners die al een tijdje fietsen hebben thuis in de kast shirtjes, fietsbroeken en andere wielerkleding die ze eigenlijk nooit meer aantrekken. Met dit in het achterhoofd is Keir Place gestart met het project Kit for Kids.

Heb jij wielerpakjes die je niet meer draagt, maar die een jonge renner met een wielerdroom nog wél kan gebruiken? Stuur Keir Plaice dan een mailtje via keir@spam-protectsoigneur.nl. Hij verzamelt de wielerkleding om het uit te delen aan de jeugd die staat te trappelen om wielrenner te worden.

En voor de kinderen met grote dromen in het wielrennen: is de dure kleding voor jou een brug te ver? Geen zorgen. Ben je oud genoeg om te koersen als nieuweling, junior of belofte en kun je een duwtje in je rug gebruiken met een wielerbroek, shirt of helm, neem dan contact op met Keir of kom langs bij Fixed Gear Coffee in Valkenburg. Ze vragen je naar jouw wielerdroom en gaan je helpen.

We willen natuurlijk niet dat de volgende Tom Dumoulin of Mathieu van der Poel verdwijnt op een voetbalveld.

MTB-Card Zuid-Limburg 2021

16 november 2020 - Vanaf heden is de MTB-Card Zuid-Limburg 2021 in de verkoop. Met de aanschaf van de framesticker steun je als mountainbiker de aanleg en het onderhoud... Lees meer »