Kit for Kids

Wielrennen is een dure sport. Voor sommige gezinnen is wieleruitrusting niet te betalen. Tal van kinderen willen dolgraag wielrennen, maar krijgen nooit de kans vanwege het hoge prijskaartje. Veel wielrenners die al een tijdje fietsen hebben thuis in de kast shirtjes, fietsbroeken en andere wielerkleding die ze eigenlijk nooit meer aantrekken. Met dit in het achterhoofd is Keir Place gestart met het project Kit for Kids.

Heb jij wielerpakjes die je niet meer draagt, maar die een jonge renner met een wielerdroom nog wél kan gebruiken? Stuur Keir Plaice dan een mailtje via keir@spam-protectsoigneur.nl. Hij verzamelt de wielerkleding om het uit te delen aan de jeugd die staat te trappelen om wielrenner te worden.

En voor de kinderen met grote dromen in het wielrennen: is de dure kleding voor jou een brug te ver? Geen zorgen. Ben je oud genoeg om te koersen als nieuweling, junior of belofte en kun je een duwtje in je rug gebruiken met een wielerbroek, shirt of helm, neem dan contact op met Keir of kom langs bij Fixed Gear Coffee in Valkenburg. Ze vragen je naar jouw wielerdroom en gaan je helpen.

We willen natuurlijk niet dat de volgende Tom Dumoulin of Mathieu van der Poel verdwijnt op een voetbalveld.

Wielersport monitor 2020

08 april 2020 - Buiten bewegen is, nu sportfaciliteiten gesloten zijn, voor veel mensen het alternatief om te sporten. We gaan sportief fietsen en trekken eropuit met... Lees meer »

Wielerdocu op L1

03 april 2020 - De Hel van het Mergelland, heet tegenwoordig Volta Limburg Classic, maar is al sinds 1973 een begrip in de wielersport, een klassieker door de... Lees meer »