Limburg Cycling Masterclasses succesvol

Dit jaar vonden voor de eerste keer de Limburg Cycling Masterclasses plaats. In samenwerking met de professionals van Team Sunweb werden er Masterclasses verzorgd over Biketech, Training, Coaching en Voeding.

De Masterclasses bleken een groot succes en invulling te geven aan een behoefte bij renners, kader en ouders. Ruim 120 deelnemers schreven zich in voor de Masterclasses die werden verzorgd op het Watersley Sports & Talentpark te Sittard en het Keep Challenging Center Team Sunweb in Sittard. 

Bovendien werden de Masterclasses op waarde geschat door de KNWU Campus waardoor deelnemers 2 licentiepunten per Masterclass konden verdienen met hun deelname. Een succesvolle pilot die in 2020 ongetwijfeld een vervolg zal krijgen. 

Rabobank Liberation Ride

24 juli 2020 - Ben jij die Uber coole Mountainbiker en BMX-er die graag eens over hindernissen wil racen? Neem dan deel aan de eerste editie van de Rabobank... Lees meer »

Ladies Only - Pro Training

15 juli 2020 - Op 29 juli organiseert Limburg Cycling op het Tom Dumoulin Bike Park een Ladies Only - Pro Training die wordt verzorgd door meerdere rensters van Team... Lees meer »