Limburg Cycling Masterclasses succesvol

Dit jaar vonden voor de eerste keer de Limburg Cycling Masterclasses plaats. In samenwerking met de professionals van Team Sunweb werden er Masterclasses verzorgd over Biketech, Training, Coaching en Voeding.

De Masterclasses bleken een groot succes en invulling te geven aan een behoefte bij renners, kader en ouders. Ruim 120 deelnemers schreven zich in voor de Masterclasses die werden verzorgd op het Watersley Sports & Talentpark te Sittard en het Keep Challenging Center Team Sunweb in Sittard. 

Bovendien werden de Masterclasses op waarde geschat door de KNWU Campus waardoor deelnemers 2 licentiepunten per Masterclass konden verdienen met hun deelname. Een succesvolle pilot die in 2020 ongetwijfeld een vervolg zal krijgen. 

Wielersport monitor 2020

08 april 2020 - Buiten bewegen is, nu sportfaciliteiten gesloten zijn, voor veel mensen het alternatief om te sporten. We gaan sportief fietsen en trekken eropuit met... Lees meer »

Wielerdocu op L1

03 april 2020 - De Hel van het Mergelland, heet tegenwoordig Volta Limburg Classic, maar is al sinds 1973 een begrip in de wielersport, een klassieker door de... Lees meer »