Limburg Cycling zoekt een sportieve stagiaire!

Limburg Cycling is dé organisatie die de Limburgse wielerwereld op allerlei manieren versterkt. In het afgelopen jaar zijn onze activiteiten enorm toegenomen en hebben we samen met onze partners onze doelstellingen gehaald. En daar zijn we maar wat trots op! We hebben ook gemerkt dat communicatie heel belangrijk is. We doen er al het een en ander aan, maar dat kan naar ons idee nog beter. We bieden je een stage aan voor de komende 5/6 maanden, met als standplaats Sittard.

Deze stage is een meeloop stage. Zo kun je werkervaring opdoen in de projecten die we draaien en de communicatie daar omheen. Tegelijk is het een stage waar we van jou een advies verwachten. We denken dat onze communicatie efficiënter en effectiever kan en we dagen jou uit om ons daarover een advies geven. Kom maar op met al jouw kennis en help ons onze communicatie te verbeteren. 

Alle informatie is HIER te downloaden.

Reageer vóór 26 februari 2018 door je CV en motivatie te sturen naar info@spam-protectlimburgcycling.com.
Voor vragen over de stageplaats kun je contact opnemen met Milan van Wersch, manager bij Limburg Cycling. De contactgegevens staan op www.limburgcycling.com. 

Uit alle sollicitaties worden maximaal 5 personen uitgenodigd die op dinsdag 6 maart vanaf 13.00 uur een pitch van 10 minuten zullen geven.

 

 

 

Oproep: Versterking gezocht

22 mei 2018 - Met Sabrina Stultiens, Bryony van Velzen, Kylie Waterreus en Kirsten Peetoom hebben we enkele mooie Limburgse uithangborden binnen het dameswielrennen... Lees meer »

Vaals goes Hammer

17 mei 2018 - Eenmalig en daarom uniek, de Avondetappe in Vaals op 1 juni. Om 20.30 uur geeft Mart Smeets het startschot van zijn alom geroemde wielershow “De... Lees meer »

Wielerboek Jan Janssen 68

25 april 2018 - In het Parkhotel Valkenburg is het boek Jan Janssen 68 gepresenteerd. Tour de France directeur Christian Prudhomme kwam speciaal naar Limburg om het... Lees meer »