Limburg is the place to be!

De mooiste wielerevenementen van het land vinden in Limburg plaats. Maar er is zoveel meer, waarom Limburg voor (jonge) wielrenners de ideale provincie is om te (gaan) fietsen. Wilco Kelderman van Team Sunweb vertelt je er alles over.

Wielerevenementen, veilige wieleromgevingen in Venlo en Sittard, een wielerbaan in Geleen, trainingskampen van de KNWU, een Regionaal Trainings Centrum (RTC) wielrennen, een Limburg Cycling Selectie en trainingskampen in Spanje. Een greep uit alles dat Limburg renners te bieden heeft. Je hoort het allemaal in het volgende filmpje: FILMPJE BEKIJKEN

Op deze website kun je meer informatie vinden over de verenigingen in Limburg, mogelijkheden voor jeugdrenners, talentontwikkeling en nog veel meer!

Tour de France Roadbook 2018

13 juni 2018 - Binnenkort is het zo ver! Het grootste wielerevenement ter wereld gaat weer van start. Wil jij ook perfect op de hoogte zijn van de routes van alle 21... Lees meer »

Oproep: Versterking gezocht

22 mei 2018 - Met Sabrina Stultiens, Bryony van Velzen, Kylie Waterreus en Kirsten Peetoom hebben we enkele mooie Limburgse uithangborden binnen het dameswielrennen... Lees meer »

Vaals goes Hammer

17 mei 2018 - Eenmalig en daarom uniek, de Avondetappe in Vaals op 1 juni. Om 20.30 uur geeft Mart Smeets het startschot van zijn alom geroemde wielershow “De... Lees meer »