Limburgs wielertenue levert ruim twaalfduizend euro op

In het najaar van 2020 heeft Limburg Cycling op veler verzoek het Limburgs wielertenue verkocht. Het doel hiervan was om geld op te halen voor het jeugd- en aangepast wielrennen in Limburg. Daarnaast profileert Limburg zich met het shirt als wielerprovincie. Het resultaat: een te verdelen opbrengst van maar liefst €12.400,-.

Nieuwe verkoop
Dat er binnen slechts zes weken zoveel Limburg shirts verkocht zijn, toont aan dat dit tenue erg gewild is. Inmiddels komen de verzoeken voor een nieuwe verkoopronde ook al weer binnen. “Dit gegeven en het feit dat de Limburgse wielersport hiervan profiteert, heeft ons doen besluiten om aan de verkoop een vervolg te geven vanaf 31 maart”, aldus Kaelen namens Limburg Cycling.

Kijk op www.limburgcycling.com voor meer informatie over het ontwerp, de prijzen en de bestelwijze. Bestellen is mogelijk tot medio mei 2021. 

 

Ready2Race in Limburg

10 augustus 2021 - Ready2Race biedt laagdrempelige wedstrijden waarbij iedereen kan deelnemen op zijn of haar eigen niveau. Plezier en veiligheid staan voorop. Jij... Lees meer »