Molen van Medael partner van Limburg Cycling

De Molen van Medael in het Belgische Hombourg wordt de komende jaren partner van Limburg Cycling en gaat het trainingskamp in december van het Regionaal Trainings Centrum (RTC) Wielrennen Limburg faciliteren. Afgelopen weekend werden de handtekeningen gezet onder de overeenkomst tijdens het eerste verblijf van de Limburgse wielertalenten.

Het RTC Wielrennen zal de komende jaren haar trainingskamp in december doorbrengen in een van de huizen van de Molen van Medael in het Belgische Hombourg, vlak over de grens met Limburg. Eigenaar Roy Eussen vertelt, "ik woon weliswaar in Hombourg, maar kom zelf uit Limburg. Toen ik hoorde dat Limburg Cycling een locatie zocht voor het trainingskamp van de talenten van het RTC hoefde ik niet lang na te denken en bood ik onze diensten aan. Een fantastische manier om een bijdrage te doen aan de ontwikkeling van Limburgse wielertalenten". 

De Molen van Medael beschikt over vakantiewoniningen die geschikt zijn voor 4 tot 120 personen. Zowel het vaste Amstel Gold Race parcours, als het parcours van Luik-Bastenaken-Luik ligt op fietsafstand, waardoor de Molen van Medael een ideale uitvalsbasis is voor groepen en trainingskampen. Alle huizen beschikken over een eigen (professionele) keuken, maar er is ook een mogelijkheid om te eten en te vergaderen in de sfeervolle Franse salon. 

"We waren op zoek naar een locatie die weet welke voorzieningen er nodig zijn voor groepen wielrenners, zeker als planning en juiste voeding van belang is. De Molen van Medael heeft het eerste trainingskamp meteen aangetoond dit perfect voor elkaar te hebben", aldus Milan van Wersch, manager van Limburg Cycling. 

Kijk voor meer informatie over de Molen van Medael op https://molenvanmedael.eu/ 

Kit for Kids

06 mei 2019 - Wielrennen is een dure sport. Voor sommige gezinnen is wieleruitrusting niet te betalen. Tal van kinderen willen dolgraag wielrennen, maar krijgen... Lees meer »