Nieuw parcours geopend voor mountainbikers in Parkstad

De mountainbikers kunnen in Parkstad hun plezier op sinds deze maand. Er is namelijk een mountainbike parcours heropend van maar liefst 79 km lang!

Het parcours ligt in hartje Parkstad en werd geopend door gedeputeerde Geurts. De nieuwe trail ligt tussen Heerlen, Brunssum, Schinveld en Landgraaf ingeklemd. Samen met het parcours op de Wilhelminaberg heeft Parkstad unieke gelegenheden voor mountainbikers. De in Parkstad gevestigde Mountainbikeclub Discovery werkt al jaren aan de perfect onderhouden mountainbike routes die standaard tot de top van Nederland horen. Zij staken er 3100 manuren aan vrijwilligers werk in om de nieuwe trail gebruiksklaar te krijgen.

Meer over Mountainbikeclub Discovery en de route vindt u op: http://www.mtbclub-discovery.nl

Wielersport monitor 2020

08 april 2020 - Buiten bewegen is, nu sportfaciliteiten gesloten zijn, voor veel mensen het alternatief om te sporten. We gaan sportief fietsen en trekken eropuit met... Lees meer »

Wielerdocu op L1

03 april 2020 - De Hel van het Mergelland, heet tegenwoordig Volta Limburg Classic, maar is al sinds 1973 een begrip in de wielersport, een klassieker door de... Lees meer »