Nieuwe leenfietsen voor BMX afdeling Maaslandster Zuid-Limburg

Eind 2018 werd de BMX baan in Landgraaf opgeleverd met het onder andere een aangepaste en opgehoogde startheuvel. Inmiddels bloeit de vereniging en komen er veel aanvragen binnen voor proeflessen bij de vereniging. De BMX afdeling van TWC Maaslandster Zuid-Limburg had zelf onvoldoende leenfietsen om te voldoen aan de vraag. Daarom heeft de vereniging 4 extra leenfietsen met helm ontvangen van Limburg Cycling.

Bestuurslid Eddy Delahaye: “Het ergste dat kan gebeuren is dat we de jeugd warm hebben gemaakt voor de sport om kennis te komen maken en nee moeten verkopen voor een proefles omdat er geen materiaal beschikbaar is. Met 4 mooie BMX leenfietsen kunnen we heel wat jongeren blij maken”.

Als je ook interesse hebt om eens kennis te maken komt gerust eens langs bij een van de trainingen in het BMX Stadion ( Sportpark Strijthagen, Hofstraat 5 te Landgraaf). Buiten de vakanties zijn er trainingen op dinsdag en donderdag. Wil je eens meedraaien in een proefles. Meldt je dan vooraf aan bij Denise van Zoeren via twcmaaslandster@spam-protectoutlook.com

Rabobank Liberation Ride

24 juli 2020 - Ben jij die Uber coole Mountainbiker en BMX-er die graag eens over hindernissen wil racen? Neem dan deel aan de eerste editie van de Rabobank... Lees meer »

Ladies Only - Pro Training

15 juli 2020 - Op 29 juli organiseert Limburg Cycling op het Tom Dumoulin Bike Park een Ladies Only - Pro Training die wordt verzorgd door meerdere rensters van Team... Lees meer »