Nieuwe trainingslocatie TWC Maaslandster

Sinds enkele weken vinden de trainingen van de jeugdafdeling van TWC Maaslandster Zuid-Limburg plaats op de nieuwe, prachtige en veilige wielerbaan van Adelante on Wheels (Zandbergsweg 111 te Hoensbroek). De trainingen zijn elke dinsdag en donderdag van 18.30 - 19.30 uur.

Heb je wellicht ook interesse in de wielersport? Kom gerust eens kennismaken met de vereniging. Weten hoe je in contact komt? Neem dan een kijkje in de volgende folder waar alle Limburgse verenigingen in staan waar de jeugd de wielersport kan beoefenen. https://www.limburgcycling.com/index.php?id=63&no_cache=1

Twee nieuwe wielergemeenten!

01 maart 2018 - Deze week zijn de gemeenten Bergen en Peel en Maas ook toegetreden tot de lijst met officiële Limburgse Wielergemeenten. In totaal zijn er daarmee... Lees meer »

Kaderdag Wieleracademie

20 februari 2018 - Op zondag 25 maart 2018 organiseert de Wieleracademie de Kaderdag op Papendal. Verschillende experts in en buiten wielerland zijn aan het woord en... Lees meer »

De Muur on Tour WK Editie!

23 januari 2018 - Valkenburg deint mee op de magneet die cyclocross heet. 3 en 4 februari: twee volle dagen strijd om de regenboogtruien voor junioren, vrouwen,... Lees meer »