Nieuwe website en partner voor Chrono Trofee

In 2019 komt de Limburg Cycling Chrono Trofee uiteraard terug. En deze is beter dan ooit! Er is een aparte website met gedetailleerde informatie over de tijdritten, verbeterde digitale inschrijving én met GripGrab is er een prachtige partner verbonden aan de tijdritten die tijdritmaterialen ter beschikking stellen. Zo liggen voor de eindwinnaars mooie tijdritpakketten klaar t.w.v. €100,- en onder alle deelnemers aan alle tijdritten worden nog een 10 Aero shoecovers verloot.

De Limburg Cycling Chrono Trofee is na enkele jaren inmiddels een begrip voor de tijdritliefhebber. Laagdrempelig, betaalbaar in Zuid- Midden- en Noord Limburg en toegankelijk. Ook in 2019 staat er 4 individuele tijdritten en 1 koppeltijdrit op het programma. Als vanouds is de woensdagavond de dag van de tijdritten. Uitgangspunt (bij voldoende deelname) is 9 categorieën/klassementen. 

Meer informatie staat op: https://www.limburgcycling.com/evenementen/limburg-cycling-chrono-trofee/, www.lcctrofee.nl en www.facebook.com/limburgcyclingchronotrofee/