NK MTB Marathon in Zuid-Limburg

Zondag a.s. is het weer zover, de 13e editie alweer van de Bart Brentjens Challenge met start en finish in de Gemeente Eijsden-Margraten. Naast de toertocht wordt tevens het KNWU Nederlands Kampioenschap Mountainbike Marathon gehouden.

Voorafgaand aan de toertocht starten de licentiehouders die deelnemen aan het NK.

De start, finish en huldiging van het NK zijn voorzien op onderstaande tijden:10:00 uur Start officieel KNWU Nederlands Kampioenschap Mountainbike Marathon13:30 uur Finish Nederlands Kampioenschap heren elite14:30 uur Huldiging nieuwe Nederlandse kampioenen

Kijk voor meer informatie op: http://www.bartbrentjens-challenge.com/index.php?pageId=49

Twee nieuwe wielergemeenten!

01 maart 2018 - Deze week zijn de gemeenten Bergen en Peel en Maas ook toegetreden tot de lijst met officiële Limburgse Wielergemeenten. In totaal zijn er daarmee... Lees meer »

Kaderdag Wieleracademie

20 februari 2018 - Op zondag 25 maart 2018 organiseert de Wieleracademie de Kaderdag op Papendal. Verschillende experts in en buiten wielerland zijn aan het woord en... Lees meer »

De Muur on Tour WK Editie!

23 januari 2018 - Valkenburg deint mee op de magneet die cyclocross heet. 3 en 4 februari: twee volle dagen strijd om de regenboogtruien voor junioren, vrouwen,... Lees meer »