NK MTB Marathon in Zuid-Limburg

Zondag a.s. is het weer zover, de 13e editie alweer van de Bart Brentjens Challenge met start en finish in de Gemeente Eijsden-Margraten. Naast de toertocht wordt tevens het KNWU Nederlands Kampioenschap Mountainbike Marathon gehouden.

Voorafgaand aan de toertocht starten de licentiehouders die deelnemen aan het NK.

De start, finish en huldiging van het NK zijn voorzien op onderstaande tijden:10:00 uur Start officieel KNWU Nederlands Kampioenschap Mountainbike Marathon13:30 uur Finish Nederlands Kampioenschap heren elite14:30 uur Huldiging nieuwe Nederlandse kampioenen

Kijk voor meer informatie op: http://www.bartbrentjens-challenge.com/index.php?pageId=49

Ad Wijnands "LEEF JE DROOM"

12 oktober 2017 - Voormalig profwielrenner en jeugd trainer geeft op 18 november een openhartige presentatie over zijn wielercarrière en zijn strijd tegen kanker. Deze... Lees meer »

Limburg Cross Kampioenschap

02 oktober 2017 - Zondag 29 oktober staat in Venlo de volgende wedstrijd om de Toma Cycles Cup - Limburgcross​ ook in het teken van het Limburg Cross Kampioenschap. In... Lees meer »

Train de Trainer Clinic Venlo

25 september 2017 - Je kennis en kunde als wielertrainer verbeteren? Volg dan op zaterdag 28 oktober een Train-de-Trainer clinic op Wieler -en skateomgeving Herungerberg... Lees meer »