NK MTB voor derde jaar op rij op Watersley Sports & Talentpark

Op 5 en 6 juni 2021 barst de strijd los tijdens het NK Mountainbike XCO in Sittard, waar Watersley Sports & Talentpark wederom het decor is van de nationale titelstrijd. In september vorig jaar reden onder anderen Milan Vader (elite-mannen), Anne Terpstra (elite-vrouwen) en Ceylin del Carmen Alvarado (beloften-vrouwen) op deze locatie al naar het rood-wit-blauw.

Dit jaar wordt het Nederlands Kampioenschap mountainbiken georganiseerd op 5 en 6 juni, waardoor ook de Nederlandse Olympische atleten kunnen meedoen aan het kampioenschap. “Watersley Sports & Talenpark is erg blij om, na het succes van de twee voorgaande edities, het Nederlands Kampioenschap weer te kunnen organiseren. Ook dit jaar belooft het weer een titanenstrijd te worden tussen al die gemotiveerde en talentvolle mountainbikers op het vernieuwde parcours van Watersley Sports & Talentpark. We kunnen niet wachten om te zien wie de nationale titel in de wacht zal slepen!”, aldus de organisatie.

Vernieuwd NK-parcours
Het NK-parcours, ontwikkeld door voormalig Olympisch mountainbike kampioen Bart Brentjens, heeft de afgelopen maanden een enorme upgrade gekregen. Het technische parcours van 4,1 km is, naast de reeds aangelegde rockgardens, uitdagende drops en een uphill rockgarden, uitgebreid met een Rock&Roll, een Wall Ride en een Flow trail.

Zie voor meer informatie en inschrijvingen: watersley.com

Ready2Race in Limburg

10 augustus 2021 - Ready2Race biedt laagdrempelige wedstrijden waarbij iedereen kan deelnemen op zijn of haar eigen niveau. Plezier en veiligheid staan voorop. Jij... Lees meer »