Ondersteuning voor kaderopleidingen

Op 20 november zal de Wieleracademie op het Thyas complex in Panningen een open avond (theorie & praktijk) organiseren omtrent verschillende kaderopleidingen die je kunt volgen.

Het programma is te vinden op: http://wieleracademie.nl/Opleidingen/Openavond.aspx In het kader van Train-de-Trainer kunnen leden van Limburgse NTFU wielersportbond of KNWU verenigingen via Limburg Cycling tot 50% van de kosten vergoed krijgen voor meerdere van deze kaderopleidingen.

Kijk voor meer informatie over de ondersteuningsmogelijkheden op https://www.limburgcycling.com/breedtesport/ondersteuning-scholing-kader/

 

Tour de France Roadbook 2018

13 juni 2018 - Binnenkort is het zo ver! Het grootste wielerevenement ter wereld gaat weer van start. Wil jij ook perfect op de hoogte zijn van de routes van alle 21... Lees meer »

Oproep: Versterking gezocht

22 mei 2018 - Met Sabrina Stultiens, Bryony van Velzen, Kylie Waterreus en Kirsten Peetoom hebben we enkele mooie Limburgse uithangborden binnen het dameswielrennen... Lees meer »

Vaals goes Hammer

17 mei 2018 - Eenmalig en daarom uniek, de Avondetappe in Vaals op 1 juni. Om 20.30 uur geeft Mart Smeets het startschot van zijn alom geroemde wielershow “De... Lees meer »