Ook in 2020 de RSM Wealer Challenge

Op vrijdag 31 juli om 12.00 uur, zal de eerste ploeg van de 2e RSM-Wealer Challenge van start gaan. Het met 13 kilometer iets langere parcours, deels via Belgisch grondgebied, is net als de vorige Challenge uitgerold rondom de Sint Pietersberg met de start op de Mergelweg bij de sportvelden Jekerdal in Maastricht en een nieuwe en betere finishplaats op het oog van Sint Pieter, vlak voor Chalet Bergrust. De tijdmeting is in handen van KNWU officials.

Wat moet je weten?

• De RSM-Wealer Challenge staat open voor (bedrijfs-)ploegen van 4-5 wielrenners
• De tijd van het derde ploeglid is bepalend
• Elke ploeg wordt door een motard begeleid en langs het parcours staan verkeersregelaars
• De eerste ploeg vertrekt vrijdag 31 juli 2020 om 12:00 uur.De verwachting is, dat de start van het laatste team plaatsvindt rond 15:30 uur.

  • Kosten van deelname per ploeg bedragen 500€ voor de Challenge.
  • Voor de Challenge én ontvangst van de ploeg in het RSM-Wealer Hospitalitypaviljoen ’s avonds op de Kesselskade bedragen de kosten per ploeg 1000€

Bedrijven die een ploeg inschrijven kunnen zich presenteren (stand/reclamebord/e.d.) bij de finish op het ‘Oog van Sint Pieter’

Meer informatie?
Kijk op www.rsmwealerronde.nl 
Aanmelden kan via secr@spam-protectprofrondemaastricht.nl 

Rabobank Liberation Ride

24 juli 2020 - Ben jij die Uber coole Mountainbiker en BMX-er die graag eens over hindernissen wil racen? Neem dan deel aan de eerste editie van de Rabobank... Lees meer »

Ladies Only - Pro Training

15 juli 2020 - Op 29 juli organiseert Limburg Cycling op het Tom Dumoulin Bike Park een Ladies Only - Pro Training die wordt verzorgd door meerdere rensters van Team... Lees meer »