Ook in 2020 de RSM Wealer Challenge

Op vrijdag 31 juli om 12.00 uur, zal de eerste ploeg van de 2e RSM-Wealer Challenge van start gaan. Het met 13 kilometer iets langere parcours, deels via Belgisch grondgebied, is net als de vorige Challenge uitgerold rondom de Sint Pietersberg met de start op de Mergelweg bij de sportvelden Jekerdal in Maastricht en een nieuwe en betere finishplaats op het oog van Sint Pieter, vlak voor Chalet Bergrust. De tijdmeting is in handen van KNWU officials.

Wat moet je weten?

• De RSM-Wealer Challenge staat open voor (bedrijfs-)ploegen van 4-5 wielrenners
• De tijd van het derde ploeglid is bepalend
• Elke ploeg wordt door een motard begeleid en langs het parcours staan verkeersregelaars
• De eerste ploeg vertrekt vrijdag 31 juli 2020 om 12:00 uur.De verwachting is, dat de start van het laatste team plaatsvindt rond 15:30 uur.

  • Kosten van deelname per ploeg bedragen 500€ voor de Challenge.
  • Voor de Challenge én ontvangst van de ploeg in het RSM-Wealer Hospitalitypaviljoen ’s avonds op de Kesselskade bedragen de kosten per ploeg 1000€

Bedrijven die een ploeg inschrijven kunnen zich presenteren (stand/reclamebord/e.d.) bij de finish op het ‘Oog van Sint Pieter’

Meer informatie?
Kijk op www.rsmwealerronde.nl 
Aanmelden kan via secr@spam-protectprofrondemaastricht.nl 

Wielersport monitor 2020

08 april 2020 - Buiten bewegen is, nu sportfaciliteiten gesloten zijn, voor veel mensen het alternatief om te sporten. We gaan sportief fietsen en trekken eropuit met... Lees meer »

Wielerdocu op L1

03 april 2020 - De Hel van het Mergelland, heet tegenwoordig Volta Limburg Classic, maar is al sinds 1973 een begrip in de wielersport, een klassieker door de... Lees meer »