Open Trainingen met Jumbo Visma

Team Jumbo-Visma Academy organiseert, als onderdeel van de samenwerking met Limburg Cycling, Open Trainingen om jongeren kennis te laten maken met de wielersport. Ben jij tussen de 14 en 19 jaar oud, heb je weinig tot geen ervaring met wielrennen en vind je het gaaf om de sport te proberen? Doe mee met de gratis Open Trainingen in Hoensbroek en Sittard!

Tijdens de Open Trainingen staat natuurlijk het wielrennen centraal. Leer hoe je bochten rijdt, hoe je in een groep fietst en waar je nog meer op let tijdens het wielrennen. Tijdens de Open Training staat plezier altijd voorop. Zo ontdek jij op een leuke manier de wielersport!

De Open Trainingen vinden plaats op het Tom Dumoulin Bike Park in Sittard en op het parcours bij Adelante in Hoensbroek. Jij kiest zelf waar en wanneer je deelneemt! Wielertrainers van Limburgse wielerverenigingen WCL Bergklimmers en TWC Maaslandster Zuid-Limburg verzorgen de Open Trainingen.

Het is mogelijk om je voor één of meerdere trainingen in te schrijven. Iedere week is er per locatie één training voor meiden en één training voor jongens.

Bekijk via https://www.teamjumbovisma.nl/open-trainingen-team-jumbo-visma-academy/ waar en wanneer de Open Trainingen plaatsvinden en meldt je aan!