Partnerbijeenkomst Limburg Cycling

Op zaterdag 21 oktober jl. organiseerde Limburg Cycling haar jaarlijkse partnerbijeenkomst. Als locatie was het MECC in Maastricht gekozen, waar tegelijkertijd de Euro Cycling XP plaatsvond.

De ruim 60 aanwezigen werden welkom geheten door Miriam van Es, voorzitter van Limburg Cycling. Ger Koopmans, gedeputeerde van de Provincie Limburg, verzorgde de opening en sprak zijn tevredenheid uit over de gang van zaken binnen de Limburgse wielersport. 

Milan van Wersch, Manager bij Limburg Cycling, presenteerde de resultaten van het afgelopen wielerjaar. Daarnaast liet hij zien welke plannen er voor het komende jaar op stapel staan. Belangrijkste conclusie was dat het voor Limburg een succesvol wielerjaar was. Niet alleen met de topsport resultaten, maar ook door verschillende samenwerkingen die in binnen de Limburgse wielersport van de grond zijn gekomen. 

De presentatie van Limburg Cycling is hier te downloaden.

Tour de France Roadbook 2018

13 juni 2018 - Binnenkort is het zo ver! Het grootste wielerevenement ter wereld gaat weer van start. Wil jij ook perfect op de hoogte zijn van de routes van alle 21... Lees meer »

Oproep: Versterking gezocht

22 mei 2018 - Met Sabrina Stultiens, Bryony van Velzen, Kylie Waterreus en Kirsten Peetoom hebben we enkele mooie Limburgse uithangborden binnen het dameswielrennen... Lees meer »

Vaals goes Hammer

17 mei 2018 - Eenmalig en daarom uniek, de Avondetappe in Vaals op 1 juni. Om 20.30 uur geeft Mart Smeets het startschot van zijn alom geroemde wielershow “De... Lees meer »