Partnerbijeenkomst Limburg Cycling

Op zaterdag 21 oktober jl. organiseerde Limburg Cycling haar jaarlijkse partnerbijeenkomst. Als locatie was het MECC in Maastricht gekozen, waar tegelijkertijd de Euro Cycling XP plaatsvond.

De ruim 60 aanwezigen werden welkom geheten door Miriam van Es, voorzitter van Limburg Cycling. Ger Koopmans, gedeputeerde van de Provincie Limburg, verzorgde de opening en sprak zijn tevredenheid uit over de gang van zaken binnen de Limburgse wielersport. 

Milan van Wersch, Manager bij Limburg Cycling, presenteerde de resultaten van het afgelopen wielerjaar. Daarnaast liet hij zien welke plannen er voor het komende jaar op stapel staan. Belangrijkste conclusie was dat het voor Limburg een succesvol wielerjaar was. Niet alleen met de topsport resultaten, maar ook door verschillende samenwerkingen die in binnen de Limburgse wielersport van de grond zijn gekomen. 

De presentatie van Limburg Cycling is hier te downloaden.

Ad Wijnands "LEEF JE DROOM"

12 oktober 2017 - Voormalig profwielrenner en jeugd trainer geeft op 18 november een openhartige presentatie over zijn wielercarrière en zijn strijd tegen kanker. Deze... Lees meer »

Limburg Cross Kampioenschap

02 oktober 2017 - Zondag 29 oktober staat in Venlo de volgende wedstrijd om de Toma Cycles Cup - Limburgcross​ ook in het teken van het Limburg Cross Kampioenschap. In... Lees meer »