RABO KIDS MTB Liberation Race

Ben jij die Uber coole Mountainbiker en BMX-er die graag eens over hindernissen wil racen? Neem dan deel aan de eerste editie van de Rabobank Liberation race in Banholt. In navolging van de MTB Steamrace in Simpelveld staat op zaterdag 12 september as. de eerste editie van de Rabobank KIDS MTB Liberation race op de agenda. Samen met Limburg Cycling en de Gemeente Eijsden-Margraten hebben we een uitdagend en leuk MTB/ BMX parcours uitgezet vol met verrassende hindernissen. Een echte challenge voor elke jonge biker!

De Rabobank KIDS MTB Liberation race, zoals de naam al zegt, staat helemaal in het teken van bevrijding en fietsen. De race is bedoeld voor de schoolgaande jeugd van 3 tot 15 jaar. We hebben zelfs een race waarbij je samen met een van je ouders of volwassen familielid een heuse estafette race rijdt over het parcours. Deelname is GRATIS.

Aanmelden voor de RABO KIDS MTB LIBERATION race kan >>>>>> HIER.

PROGRAMMAInschrijven voor de eerste 4 categorieën is om 10.00u. Gaarne een half uur voor de start van de betreffende categorie aanwezig zijn. Dit m.h.o.o. aanmelden, registreren en rugnummers opspelden. 

9.30u Inschrijven
10.00u Start 1e categorie (3 jaar)
10.15u Start 2e categorie (4 jaar)
10.45u Huldiging 1e en 2e categorie
11.15u Start 3e categorie (5 jaar)
11.35u Start 4e categorie (6 jaar)
12.00u Huldiging 3e en 4e categorie 

De overige tijden zijn bij benadering. Gelieve tijdig aanwezig te zijn om teleurstelling te voorkomen. 

12.15u Start 5e categorie (7 jaar)
12.35u Start 6e categorie (8 jaar)
13.00u Huldiging 5e en 6e categorie)
13.15u Family ride (estafette ouders + kind)
13.35u Huldiging Family ride
13.55u Start 7e categorie (9 jaar)
14.20u Start 8e categorie (10 jaar)
14.30u Huldiging 7e en 8e categorie)
14.45u Start 9e categorie (11 + 12 jaar)
15.15u Huldiging 9e categorie
Overige categorieën volgen hierna. 

GEEN FIETS OF HELM?
Het parcours dient met een MTB of BMX afgelegd te worden. Alleen kinderen met een helm mogen deelnemen aan de Rabobank Liberation race. Heb je zelf geen fiets reserveer dan een fiets via de mail. We hebben een stuk of 20 BMX / MTB bikes voor de kinderen ter beschikking. Tevens hebben we voor 30 kinderen helmen. Mocht je geen eigen helm hebben reserveer deze dan tijdig. 

WIE KAN DEELNEMEN?

 De deelname aan de Rabobank Liberation race is GRATIS!!De Rabobank Liberation race kent verschillende categorieën te weten: Fun klasse (basis) schoolgaande jeugd (3-12 jaar)Fun klasse (middelbare) schoolgaande jeugd (12 t/m 15 jaar)Family ride (estafette race voor teams bestaande uit volwassene met kind) 

MEDAILLES & RANDPROGRAMMA

Alle deelnemers krijgen een medaille en goodybag, voor de winnaars staan zelfs bekers gereed.Voor de papa’s, mama’s, opa en oma’s hebben we lekkere drankjes en hapjes gereedstaan.Aan de broertjes en zusjes is ook gedacht. Middels een springkussen en andere spellen die op het terrein staan. 

GEZONDE LEVENSSTIJL
 Samen met de gemeente Eijsden-Margraten, Rabobank, GGD Zuid-Limburg en andere sponsoren zetten we in op een gezonde levensstijl bij de schoolgaande jeugd. Gezonde voeding en voldoende afwisselende beweging gaan hierin hand in hand. Met de Rabobank Liberation race proberen we kinderen kennis te laten maken met de MTB/ fiets sport, waarbij concentratie en inspanning niet zonder elkaar kunnen. Daarnaast krijgen de kinderen een goodybag mee. Het is daarom zeker de moeite waard uw zoon en of dochter aan te melden voor dit bijzondere event.  

info@spam-protectcrossbordercycling.eu
TEL: 0031-(0)630400453 

MTB-Card Zuid-Limburg 2021

16 november 2020 - Vanaf heden is de MTB-Card Zuid-Limburg 2021 in de verkoop. Met de aanschaf van de framesticker steun je als mountainbiker de aanleg en het onderhoud... Lees meer »