Rabobank Liberation Ride

Ben jij die Uber coole Mountainbiker en BMX-er die graag eens over hindernissen wil racen? Neem dan deel aan de eerste editie van de Rabobank Liberation race in Banholt op zaterdag 12 september In navolging van de MTB Steamrace in Simpelveld staat op zaterdag 12 september as. de eerste editie van de Rabobank Liberation race op de agenda. Samen met Limburg Cycling en de gemeente Eijsden-Margraten heeft de Stichting Crossborder Cycling een uitdagend en leuk MTB/ BMX parcours uitgezet vol met verrassende hindernissen. Een echte challenge voor elke jonge biker!

Waar is de Rabobank Liberation race?
De locatie van de Rabobank Liberation race is een weiland gelegen aan de Hondsrug in Banholt. Dit weiland doet dienst als het episch center voor de Gravel Series Limburg die op zondag 13 september worden verreden. Het evenementen terrein is helemaal aangekleed. Er lopen zelfs Amerikaanse soldaten rond die je van alles kunnen vertellen over de bevrijding. Springkussens, spelletjes, verse wafels, fruit van Limburgse bodem en heel veel plezier gegarandeerd.

ONLINE INSCHRIJVEN VOORAF: https://bit.ly/2WQASA5

Programma

Inschrijven voor de eerste 4 categorieën is om 10.00u. Gaarne een half uur voor de start van de betreffende categorie aanwezig zijn. Dit m.h.o.o. aanmelden, registreren en rugnummers opspelden.

9.30u Inschrijven

10.00u Start 1e categorie (3 jaar)
10.15u Start 2e categorie (4 jaar)

10.45u Huldiging 1e en 2e categorie

11.15u Start 3e categorie (5 jaar)
11.35u Start 4e categorie (6 jaar)

12.00u Huldiging 3e en 4e categorie

De overige tijden zijn bij benadering. Gelieve tijdig aanwezig te zijn om teleurstelling te voorkomen.

12.15u Start 5e categorie (7 jaar)
12.35u Start 6e categorie (8 jaar)
13.00u Huldiging 5e en 6e categorie)
13.15u Family ride (estafette ouders + kind)

13.35u Huldiging Family ride

13.55u Start 7e categorie (9 jaar)
14.20u Start 8e categorie (10 jaar)

14.30u Huldiging 7e en 8e categorie)

14.45u Start 9e categorie (11 + 12 jaar)
15.15u Huldiging 9e categorie

Overige categorieën volgen hierna.

Geen fiets en of helm?
Het parcours dient met een MTB of BMX afgelegd te worden. Alleen kinderen met een helm mogen deelnemen aan de Rabobank Liberation race. Heb je zelf geen fiets reserveer dan een fiets via de mail. We hebben een stuk of 20 BMX / MTB bikes voor de kinderen ter beschikking. Tevens hebben we voor 30 kinderen helmen. Mocht je geen eigen helm hebben reserveer deze dan tijdig.

Wie kan deelnemen aan de Rabobank Liberation race?

De deelname aan de Rabobank Liberation race is GRATIS!!
De Rabobank Liberation race kent verschillende categorieën te weten:

  • Fun klasse (basis) schoolgaande jeugd (3-12 jaar)
  • Fun klasse (middelbare) schoolgaande jeugd (12 t/m 15 jaar)
  • Family ride (estafette race voor teams bestaande uit volwassene met kind)

Alle deelnemers krijgen een medaille en goodybag, voor de winnaars staan zelfs bekers gereed.
Voor de papa’s, mama’s, opa en oma’s hebben we lekkere drankjes en hapjes gereedstaan. Aan de broertjes en zusjes is ook gedacht. Middels een springkussen en andere spellen die op het terrein staan.

Gezonde levensstijl
Samen met de gemeente Eijsden-Margraten, Rabobank, GGD Zuid-Limburg en andere sponsoren zetten we in op een gezonde levensstijl bij de schoolgaande jeugd. Gezonde voeding en voldoende afwisselende beweging gaan hierin hand in hand. Met de Rabobank Liberation race proberen we kinderen kennis te laten maken met de MTB/ fiets sport, waarbij concentratie en inspanning niet zonder elkaar kunnen. Daarnaast krijgen de kinderen een goodybag mee. Het is daarom zeker de moeite waard uw zoon en of dochter aan te melden voor dit bijzondere event.

Contact
info@spam-protectcrossbordercycling.eu 06-30400453

Ladies Only - Pro Training

15 juli 2020 - Op 29 juli organiseert Limburg Cycling op het Tom Dumoulin Bike Park een Ladies Only - Pro Training die wordt verzorgd door meerdere rensters van Team... Lees meer »