“Ride With The Pro’s” tijdens de Boels Ladies Tour

Op 1 september als de Boels Ladies Tour finisht in Weert biedt een van de side events enthousiaste en nieuwsgierige dames de kans om kennis te maken met de fietssport of juist tips te krijgen om verder te komen in de fietssport.

Toer- en Wielerclub Weert organiseert een fietsclinic:´Ride with the Pro’s (exclusief voor dames) voorafgaande aan de finish van de 4e etappe van de Boels Ladies Tour. Professioneel wielrensters Veerle Goossens en Marieke van Wanrooij en Sanne van Paassen geven de clinic. Enthousiaste maar zeker ook startende vrouwen kunnen onder begeleiding van professionals, tips en trucs krijgen. Kennismaken met de fietssport voor de één en verdieping voor de ander.

Er zal gereden worden in meerdere damesgroepen en deelnemers krijgen na aanmelden een leuk gevulde goodybag uitgereikt door onze professionals. De deelnemers rijden 3 tot 4 keer de slotronde van 8,5 km op het officiële parcours. Kijk HIER voor meer informatie en de mogelijkheid tot aanmelden. 

Tour de France Roadbook 2018

13 juni 2018 - Binnenkort is het zo ver! Het grootste wielerevenement ter wereld gaat weer van start. Wil jij ook perfect op de hoogte zijn van de routes van alle 21... Lees meer »

Oproep: Versterking gezocht

22 mei 2018 - Met Sabrina Stultiens, Bryony van Velzen, Kylie Waterreus en Kirsten Peetoom hebben we enkele mooie Limburgse uithangborden binnen het dameswielrennen... Lees meer »

Vaals goes Hammer

17 mei 2018 - Eenmalig en daarom uniek, de Avondetappe in Vaals op 1 juni. Om 20.30 uur geeft Mart Smeets het startschot van zijn alom geroemde wielershow “De... Lees meer »