“Ride With The Pro’s” tijdens de Boels Ladies Tour

Op 1 september als de Boels Ladies Tour finisht in Weert biedt een van de side events enthousiaste en nieuwsgierige dames de kans om kennis te maken met de fietssport of juist tips te krijgen om verder te komen in de fietssport.

Toer- en Wielerclub Weert organiseert een fietsclinic:´Ride with the Pro’s (exclusief voor dames) voorafgaande aan de finish van de 4e etappe van de Boels Ladies Tour. Professioneel wielrensters Veerle Goossens en Marieke van Wanrooij en Sanne van Paassen geven de clinic. Enthousiaste maar zeker ook startende vrouwen kunnen onder begeleiding van professionals, tips en trucs krijgen. Kennismaken met de fietssport voor de één en verdieping voor de ander.

Er zal gereden worden in meerdere damesgroepen en deelnemers krijgen na aanmelden een leuk gevulde goodybag uitgereikt door onze professionals. De deelnemers rijden 3 tot 4 keer de slotronde van 8,5 km op het officiële parcours. Kijk HIER voor meer informatie en de mogelijkheid tot aanmelden. 

Tour de Lique 2017

18 september 2017 - Cycling 4 Kids Brains Fiets zondag 15 oktober mee met Tour de Lique 2017, Cycling 4 Kids Brains in de Zuid-Limburgse heuvels! Na een succesvolle... Lees meer »

Roadbook Vuelta 2017

17 augustus 2017 - Op zaterdag 19 augustus begint de 72 editie van de Ronde van Spanje, oftewel de Vuelta a España met Limburger Wout Poels weer aan de start van een... Lees meer »

Steam Race - Mountainbiken

11 augustus 2017 - Ben je al eens door een wagon gefietst? Nee? Nou dan is dit je kans. Op zondag 27 augustus 2017 wordt in Simpelveld een bijzonder mountainbike... Lees meer »