“Ride With The Pro’s” tijdens de Boels Ladies Tour

Op 1 september als de Boels Ladies Tour finisht in Weert biedt een van de side events enthousiaste en nieuwsgierige dames de kans om kennis te maken met de fietssport of juist tips te krijgen om verder te komen in de fietssport.

Toer- en Wielerclub Weert organiseert een fietsclinic:´Ride with the Pro’s (exclusief voor dames) voorafgaande aan de finish van de 4e etappe van de Boels Ladies Tour. Professioneel wielrensters Veerle Goossens en Marieke van Wanrooij en Sanne van Paassen geven de clinic. Enthousiaste maar zeker ook startende vrouwen kunnen onder begeleiding van professionals, tips en trucs krijgen. Kennismaken met de fietssport voor de één en verdieping voor de ander.

Er zal gereden worden in meerdere damesgroepen en deelnemers krijgen na aanmelden een leuk gevulde goodybag uitgereikt door onze professionals. De deelnemers rijden 3 tot 4 keer de slotronde van 8,5 km op het officiële parcours. Kijk HIER voor meer informatie en de mogelijkheid tot aanmelden. 

Kaderdag Wieleracademie

20 februari 2018 - Op zondag 25 maart 2018 organiseert de Wieleracademie de Kaderdag op Papendal. Verschillende experts in en buiten wielerland zijn aan het woord en... Lees meer »

De Muur on Tour WK Editie!

23 januari 2018 - Valkenburg deint mee op de magneet die cyclocross heet. 3 en 4 februari: twee volle dagen strijd om de regenboogtruien voor junioren, vrouwen,... Lees meer »