Roadbook Vuelta 2017

Op zaterdag 19 augustus begint de 72 editie van de Ronde van Spanje, oftewel de Vuelta a España met Limburger Wout Poels weer aan de start van een grote ronde. En dit jaar is het peloton waarin hij zich zal begeven sterker dan ooit. Daarnaast is het uitgetekende parcours (wederom) een garantie voor spektakel.

Dit kenmerkt zich namelijk door negen aankomsten bergop, waarbij de vermaarde Angliru op de een-na-laatste dag een klassementsmaker/breker is. Daarnaast springt de aankomst in de Sierra Nevada na een klim van liefst 30 kilometer in het oog. Het Roadbook van de Vuelta is weliswaar (vooralsnog) alleen in het Spaans, maar daarom niet minder handig om te hebben om de etappes te kunnen volgen. 

Download het Roadbook van de Vuelta 2017 HIER

Ad Wijnands "LEEF JE DROOM"

12 oktober 2017 - Voormalig profwielrenner en jeugd trainer geeft op 18 november een openhartige presentatie over zijn wielercarrière en zijn strijd tegen kanker. Deze... Lees meer »

Limburg Cross Kampioenschap

02 oktober 2017 - Zondag 29 oktober staat in Venlo de volgende wedstrijd om de Toma Cycles Cup - Limburgcross​ ook in het teken van het Limburg Cross Kampioenschap. In... Lees meer »