Roadbook Vuelta 2017

Op zaterdag 19 augustus begint de 72 editie van de Ronde van Spanje, oftewel de Vuelta a España met Limburger Wout Poels weer aan de start van een grote ronde. En dit jaar is het peloton waarin hij zich zal begeven sterker dan ooit. Daarnaast is het uitgetekende parcours (wederom) een garantie voor spektakel.

Dit kenmerkt zich namelijk door negen aankomsten bergop, waarbij de vermaarde Angliru op de een-na-laatste dag een klassementsmaker/breker is. Daarnaast springt de aankomst in de Sierra Nevada na een klim van liefst 30 kilometer in het oog. Het Roadbook van de Vuelta is weliswaar (vooralsnog) alleen in het Spaans, maar daarom niet minder handig om te hebben om de etappes te kunnen volgen. 

Download het Roadbook van de Vuelta 2017 HIER

Tour de Lique 2017

18 september 2017 - Cycling 4 Kids Brains Fiets zondag 15 oktober mee met Tour de Lique 2017, Cycling 4 Kids Brains in de Zuid-Limburgse heuvels! Na een succesvolle... Lees meer »

Steam Race - Mountainbiken

11 augustus 2017 - Ben je al eens door een wagon gefietst? Nee? Nou dan is dit je kans. Op zondag 27 augustus 2017 wordt in Simpelveld een bijzonder mountainbike... Lees meer »