Roadbook Vuelta 2017

Op zaterdag 19 augustus begint de 72 editie van de Ronde van Spanje, oftewel de Vuelta a España met Limburger Wout Poels weer aan de start van een grote ronde. En dit jaar is het peloton waarin hij zich zal begeven sterker dan ooit. Daarnaast is het uitgetekende parcours (wederom) een garantie voor spektakel.

Dit kenmerkt zich namelijk door negen aankomsten bergop, waarbij de vermaarde Angliru op de een-na-laatste dag een klassementsmaker/breker is. Daarnaast springt de aankomst in de Sierra Nevada na een klim van liefst 30 kilometer in het oog. Het Roadbook van de Vuelta is weliswaar (vooralsnog) alleen in het Spaans, maar daarom niet minder handig om te hebben om de etappes te kunnen volgen. 

Download het Roadbook van de Vuelta 2017 HIER

Kaderdag Wieleracademie

20 februari 2018 - Op zondag 25 maart 2018 organiseert de Wieleracademie de Kaderdag op Papendal. Verschillende experts in en buiten wielerland zijn aan het woord en... Lees meer »

De Muur on Tour WK Editie!

23 januari 2018 - Valkenburg deint mee op de magneet die cyclocross heet. 3 en 4 februari: twee volle dagen strijd om de regenboogtruien voor junioren, vrouwen,... Lees meer »