SKS Germany nieuwe partner van Limburg Cycling

Als toonaangevende fabrikant van fietsaccessoires zorgt SKS Germany er al bijna honderd jaar er voor dat de sportieve fietswielen blijven draaien. In 2019 doen ze dat ook als partner van Limburg Cycling. SKS Germany stelt daarbij verschillende producten ter beschikking voor de fietsen van zowel de Limburgs Cycling Selectie, het Regionaal Trainingscentrum als voor de fietsen van de breedtesportactiviteiten.

Rayonmanager Christon Geurten van SKS Germany: “We werken al samen op meerdere evenementen in Limburg en ondanks het nog korte bestaan, is Limburg Cycling niet meer weg te denken binnen de Limburgse wielerwereld. Via dit partnership dragen we ons steentje in de volle breedte bij aan de verdere ontwikkeling van de wielersport in Limburg.” 

In 2018 werd er in samenwerking met de grote toertochten in Zuid-Limburg al een tweetal professionele SKS Servicestations geplaatst, met een pomp en diverse gereedschappen. "Die samenwerking beviel van beide zijden zo goed dat we deze nu konden uitbreiden met dit partnership", aldus Milan van Wersch, manager van Limburg Cycling.

 

Kijk voor meer informatie over de producten van SKS op www.sks-germany.com/nl/