Sportarts Jos Benders onderscheiden

De Maastrichtse sportarts Jos Benders is donderdagochtend door gouverneur Theo Bovens koninklijk onderscheiden en benoemd tot ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Benders kreeg deze onderscheiding vanwege zijn verdiensten voor de professionalisering van de medische begeleiding van met name wielerkoersen.

Jos Benders, woonachtig in het Belgische Kanne, was oprichter van Service Medical dat mobiele sportgeneeskunde bij sportevenementen (en voor een groot deel wielerwedstrijden) verzorgde. Tegenwoordig is Benders directeur van het Star of Life team. 

Oproep: Versterking gezocht

22 mei 2018 - Met Sabrina Stultiens, Bryony van Velzen, Kylie Waterreus en Kirsten Peetoom hebben we enkele mooie Limburgse uithangborden binnen het dameswielrennen... Lees meer »

Vaals goes Hammer

17 mei 2018 - Eenmalig en daarom uniek, de Avondetappe in Vaals op 1 juni. Om 20.30 uur geeft Mart Smeets het startschot van zijn alom geroemde wielershow “De... Lees meer »

Wielerboek Jan Janssen 68

25 april 2018 - In het Parkhotel Valkenburg is het boek Jan Janssen 68 gepresenteerd. Tour de France directeur Christian Prudhomme kwam speciaal naar Limburg om het... Lees meer »