Steam Race - Mountainbiken

Ben je al eens door een wagon gefietst? Nee? Nou dan is dit je kans. Op zondag 27 augustus 2017 wordt in Simpelveld een bijzonder mountainbike evenement gehouden genaamd de Steam race, georganiseerd door Limburg Crossborder Cycling.

Dit parcours wordt op het rangeerterrein van de Zuid-Limburgse Stoomtreinmaatschappij in Simpelveld uitgestippeld met verrassende en leuke hindernissen geschikt voor meerdere doelgroepen. Er zijn zowel wedstrijden in de Funklasse als in de wedstrijdklasse.Meerdere categorieën bikers racen over een afgesloten parcours dat zowel verhard als onverhard is. Hierbij dienen verschillende bijzondere hindernissen te worden overwonnen.

11.00u Clinic voor deelnemers (uitleg over de hindernissen in vorm van een mtb clinic)
12.30u Start funklassen
17.00u Start Wedstrijdklassen

GRATIS DEELNAME voor 7-15 jarigen en een leuk aandenken voor alle deelnemers aan de race!!
Meer informatie staat op: https://crossbordercycling.eu/pro…/mtb-steamrace-simpelveld/

Tour de France Roadbook 2018

13 juni 2018 - Binnenkort is het zo ver! Het grootste wielerevenement ter wereld gaat weer van start. Wil jij ook perfect op de hoogte zijn van de routes van alle 21... Lees meer »

Oproep: Versterking gezocht

22 mei 2018 - Met Sabrina Stultiens, Bryony van Velzen, Kylie Waterreus en Kirsten Peetoom hebben we enkele mooie Limburgse uithangborden binnen het dameswielrennen... Lees meer »