Steam Race - Mountainbiken

Ben je al eens door een wagon gefietst? Nee? Nou dan is dit je kans. Op zondag 27 augustus 2017 wordt in Simpelveld een bijzonder mountainbike evenement gehouden genaamd de Steam race, georganiseerd door Limburg Crossborder Cycling.

Dit parcours wordt op het rangeerterrein van de Zuid-Limburgse Stoomtreinmaatschappij in Simpelveld uitgestippeld met verrassende en leuke hindernissen geschikt voor meerdere doelgroepen. Er zijn zowel wedstrijden in de Funklasse als in de wedstrijdklasse.Meerdere categorieën bikers racen over een afgesloten parcours dat zowel verhard als onverhard is. Hierbij dienen verschillende bijzondere hindernissen te worden overwonnen.

11.00u Clinic voor deelnemers (uitleg over de hindernissen in vorm van een mtb clinic)
12.30u Start funklassen
17.00u Start Wedstrijdklassen

GRATIS DEELNAME voor 7-15 jarigen en een leuk aandenken voor alle deelnemers aan de race!!
Meer informatie staat op: https://crossbordercycling.eu/pro…/mtb-steamrace-simpelveld/

Twee nieuwe wielergemeenten!

01 maart 2018 - Deze week zijn de gemeenten Bergen en Peel en Maas ook toegetreden tot de lijst met officiële Limburgse Wielergemeenten. In totaal zijn er daarmee... Lees meer »

Kaderdag Wieleracademie

20 februari 2018 - Op zondag 25 maart 2018 organiseert de Wieleracademie de Kaderdag op Papendal. Verschillende experts in en buiten wielerland zijn aan het woord en... Lees meer »

De Muur on Tour WK Editie!

23 januari 2018 - Valkenburg deint mee op de magneet die cyclocross heet. 3 en 4 februari: twee volle dagen strijd om de regenboogtruien voor junioren, vrouwen,... Lees meer »