Toertochten doneren wederom luchtpompstation

De toertochtorganisatoren in Zuid-Limburg, die samenwerken onder de naam Velo-t, hebben een tweede SKS luchtpompstation gedoneerd. Deze keer werd een fietspomp gedoneerd aan Hank van der Vleuten, eigenaar van Boscafé 't Hijgend Hert in Vijlen waar vele mountainbikers en wielrenners stoppen. Met het doneren van de fietspompen wil Velo-t een bijdrage leveren aan het fietstoerisme én service verlenen aan de mensen die in de regio wonen.

Het eerste luchtpompstation van SKS werd aan Ijssalon 't Bakhuis in het Belgische Voeren overhandigd. “We zijn blij dat we met onze toertochten welkom zijn in het mooie Zuid-Limburg. Op deze manier willen we iets terugdoen aan de mensen die in de omgeving wonen en buiten onze toertochten om op de fiets zitten”, aldus Gaston Janssen, voorzitter van Velo-T (www.velot.nl

SKS Luchtpompstation
Een lekke band, een losgetrild zadel of spatbord, het zijn herkenbare problemen voor actieve fietsers. Het SKS mobiel luchtpomp- en reparatiestation is hufterproof en perfect te gebruiken bij kleine reparaties of het oppompen van een lege/lekke band. Meer informatie is te vinden via www.sks-germany.com/inhalte/uploads/2017/01/AB_bedienungsanleitung_LUFTSTATION_nl.pdf

Foto
Op de foto van links naar rechts: Ankie van der Sleen (Limburgs Mooiste), Manon Gorissen (Mergelheuvelland2Daagse), Harrie Meijers (Omloop Math Salden), Gaston Janssen (voorzitter Velo-T), Hank van der Vleuten (Boscafé 'Hijgend Hert), Ben de Weerd (NTFU) en Gaston Bosten (ODS Classic). 

Kit for Kids

06 mei 2019 - Wielrennen is een dure sport. Voor sommige gezinnen is wieleruitrusting niet te betalen. Tal van kinderen willen dolgraag wielrennen, maar krijgen... Lees meer »